DAVID DRAGOJEVIĆ ŠOKIRAN VEZOM CARA I DALILE! Dejanov brat BESAN: IMAM SVAŠTA DA KAŽEM!

Autor: Republika

Zadruga

26.10.2021

21:01

Nakon što je Dalila Dragojević skinula burmu i rekla Dejanu da je između njih gotovo, te nekoliko sati kasnije ozvaničila vezu sa Filipom Carem, oglasio se i Dejanov brat, David Dragojević i dao svoj sud o svemu.

instagram.com/dalila_dragojevic_official

David Dragojević progovorio o Dalili i Dejanu

Peta sezona rijalitija ''Zadruga'' zahuktala se brže nego što su mnogi mislili, iako važi ''zlatno pravilo'' da se tek posle Nove godine klupko odmotava, ovog puta se dogodilo nešto što niko nije očekivao i to mnogo pre Nove godine.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević očajan zbog situacije u kojoj je

Naime, brak Dalile i Dejana Dragojevića doživeo je svoj krah i to ni manje ni više, nego zbog ''opasnog'' momka iz Crkvenice, Filipa Cara. Dalila je burmu skinula, a sinoć, na zaprepašćenje mnogih, ponajviše Dejana kome se i obratila direktno, rekavši da više nije njegova supruga, te da se oseća slobodno da radi šta god poželi i da je brak koji postoji samo na papiru u tome neće sprečiti, a svoje reči je opravdala nekoliko sati kasnije kada je ozvaničila svoju vezu sa Filipom poljupcem ispod pokrivača i srećom koji nije mogla, a nije ni pokušala da sakrije.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car se ljubili celu noć

Iako je upravo Dalila ta koja je Dejana odvojila i posvađala sa bratom Davidom i majkom Biljanom, oni su mu bez obzira na sve podrška, a David danima i na društvenim mrežama pruža podršku i ističe da je porodica uz njega maksimalno, a na svom Instagram profilu je podelio fotografiju njega i Dejana uz pesmu Zorice Brunclik ''Rođendana dva.''

printscreen/instagram.com/david_dragojevic

Dejan Dragojević pružio podršku bratu

- Ne želim još ništa da komentarišem. A imao bih svašta da kažem - rekao je David za Pink.rs kratko, a u svom prethodnom intervjuu, tadašnju snajku nije ni malo štedeo, ne nadajući se da će se sve završiti ovako.

 

 

- Dalila Mujić…. Klasična manipulatorka, osoba koja sedi na dve stolice trenutno, Dejana drži na kvačilu, jer nije sigurna 100% za drugu stranu. To su njihovi bračni problemi koje oni treba da rese, znaju šta rade, oni se igraju rijalitija koji može ih koštati braka! Mene to ništa ne interesuje, samo da mi majku ne uzima usta. Jer jedina poruka koju je Dalila poslala mojoj majci jeste da zaboravi da ima sina, samo zato sto je mama rekla da nije znala da su se venčali iako je Dalilina porodica znala sve! Sada prebacuje priču na Dejana kako je njoj teško, nikada od nas se niko nije oglašavao, stalno potenciraju priču i idu u rikverc, ali onako kako njima odgovara, vidljivo da je Dejan sluđen, a ona tačno zna šta radi, šta priča, kod koga ide… Proračunata! Već od prethodnih rijalitija moja porodica je izložena blaćenju i lažima, od njihove strane i na taj način žele od sebe da naprave zrtve. Ne znam čemu to, kada nikada niko od nije pokušao da im rasturi brak - rekao je David tada.

 

Komentari (0)

Loading