DEJAN HITNO ZAVRŠIO U BOLNICI: Dragojević se vratio u Belu kuću, evo u KAKVOM JE STANJU! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

26.10.2021

13:29

Dejan Dragojević je u toku noći prevezen kod lekara, a u Belu kuću se vratio sa gipsom na ruci.

 

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Dejan Dragojević pobesneo je zbog supruge Dalile koja je sve prisnija sa Filipom, počeo da udara po vratima na imanju i tom prilikom zadobio povrede.

Dejan je u toku noći prevezen kod lekara, a u Belu kuću se vratio sa gipsom na ruci. Zadrugari su se šokirali kada su ga ugledali ali on je brzo objasnio da nije došlo do preloma.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević sa gipsom na ruci

- Nije pukla ali moram dve nedelje da nosim ovu longetu. Imam otok pa da se ne bi iskomplikovalo bolje da miruje rekao je Dejan.

- Pa dobro dve nedelje si na poštedi, ali to ne znači da nećemo nositi lisice za zadatak - dodala je Sandra.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Podsetimo, Dalila je sinoć pred svima ostavila Dejana:

- Ja mislim da sam dovoljno rekla. Ja više nisam njegova žena, to je kraj. Ja sam slobodna i mogu da radim šta poželim. Sada sam u braku samo na papiru. Ja ovako sigurno ne bih reagovala, ne znam od čega me to čuva! Meni je najveća borma sama sa sobom, to mi je najteže u životu. Ja sam bila u vezi, moj otac je rekao da ne zna kako je uspeo da se suzdrži kada je video da me je taj dečko udario i da sam ja prešla preko toga. To mi je jako teško palo, taj dečko me je posle i verio, ali ja nisam mogla sve to da podnesem, da trpim ta alkoholisanja, ali je opet bilo lepo dok je trajalo - plakala je Dalila.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Komentari (1)

Loading