ISTINA JE BOLNA, ALI UVEK IZLEČIVA: Oglasila se Biljana Dragojević nakon što je Dalila JAVNO PONIZILA Dejana, poručila samo JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.10.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Dejana Dragojevića, Biljana oglasila se na društvenim mreža i uputila podršku sinu nakon što ga je Dalila javno ponizila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RTV Pink

Biljana Dragojević

 

Nakon što je sinoć doživeo javno poniženje od supruge Dalile koja ga je ostavila zbog Filipa Cara, Dejan Dragojević je izletao iz Bele kuće i krenuo da udra vrata iz sve snage.

Njemu su u tom trenutku prišli pojedini zadrugari kako bi mu pružili podršku i na taj načn mu stavili do znanja da život ide dalje. Stefan Karić, Marko Đedović i Sandra Rešić su mu se našli kao rame za plakanje, i pokazali kolika su podrška ovom zadrugaru, koji je zbog ljubavi sa Dalilom, napustio porodicu i nije se čuo sa njima više godina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

Sada se na društvenim mrežama oglasila i Dejanova majka Biljana Dragojević koja je sinu uputila reči podrške, ali i zadrugarima zahvalnost što su uz njenog sina.

- Hvala vam na razgovoru sa Dejanom. I rečima koje ga smiruju i otvaraju mu oči, da se ponovo digne na svoje noge I pogleda istini u oči. Istina je bolna ali ovakva je ipak izlečiva! Glavu gore i život ide dalje! Mama - napisala je Biljana i stavila srca kojima je i ona na neki način pokazala kolika je podrška svom sinu sa kojim se nije ni čula ni videla nekoliko godina.

Republika

Foto: instagram.com/ biljana.dragojevic.bd

Oglasila se Biljana Dragojević

Mnogi su nagađali da je razlog svađe majke i sina upravo snajka Dalila, a ispostavlja se da je mama Biljana bila u pravu sve vreme što nije verovala Dalili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

26.10.2021 08:47

Šalila je glumila ljubav prema Dejanu. Sada glumi ljubav prema Caru.