UBILA BIH GA I ROBIJA! Dalila Dragojević izgovorila MONSTRUOZNE detalje o ocu: ON JE LUD ČOVEK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.10.2021

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević imala je potresnu ispovest o batinama koje je dobila od bivšeg dečka, a sada je otkrila detalje o ocu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević otkrila detalje o ocu

 

Zadrugarka Dalila Dragojević tokom večeri progovorila je o njenom ocu, koji joj je bio, kako ističe, najveća podrška u životu. Dalila i njen otac bili su izuzetno povezani, jer je ona dete iz rasturenog braka, pa je samo vikend, kako je ispričala viđala njega.

Dok se pravdala zadrugarka i kukala nad svojom sudbinom zbog odnosa sa Filipom Carem i situacijom sa njenim suprugom Dejanom Dragojevićem, Dalila je ispričala detalje o njenom ocu, te je poručila da joj ne bi bio problem da ga ubije, ukoliko bi saznala šok informaciju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević u suzama

 

- Ovo da mene tangira, ovaj lupa se šakama u glavu, ovaj na kapiji, idete? Idite! Sad da mi dođe otac, odmah, pištolj, ubila bih i robija! Svog oca! Ja znam šta je meni otac rekao kada je bio taj udarac! Moj otac je lud 100 na sat, ali jako miran čovek! Vodolija u horoskopu, on mene samo kada pogleda, ja zaplačem, takav je moj otac! Ti misliš da se ja ne plašim ovoga? Naravno da se plašim! Ja imam 28. godina, gde treba čvrsto da donosim odluke! Tu kuću niko nama nije napravio, ta kola nam niko nije poklonio! Zna moj otac koga je on napravio - ispričala je Dalila. 

Nešto ranije Dalila je ispričala kako je njen otac reagovao kada je saznao informaciju da ju je bivši dečko pretukao, te je istakla da se jedva suzdržao da se ne obračuna sa njim. Dalili je to mnogo značilo, pa je istakla da je njen otac napravio lavicu koja se bori snažno kroz život.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča o batinama

 

Ja mislim da sam dovoljno rekla. Ja više nisam njegova žena, to je kraj. Ja sam slobodna i mogu da radim šta poželim. Sada sam u braku samo na papiru. Ja ovako sigurno ne bih reagovala, ne znam od čega me to čuva! Meni je najveća borma sama sa sobom, to mi je najteže u životu. Ja sam bila u vezi, moj otac je rekao da ne zna kako je uspeo da se suzdrži kada je video da me je taj dečko udario i da sam ja prešla preko toga. To mi je jako teško palo, taj dečko me je posle i verio, ali ja nisam mogla sve to da podnesem, da trpim ta alkoholisanja, ali je opet bilo lepo dok je trajalo - plakala je Dalila.

Nije ni meni lako u ovoj situaciji, kad ga vidim da plače. Pre neki dan me je zvao da pričamo, ovakva je priča bila... Da zamislim da smo svi seli i večerali, ali da sam ja ustala i da se meni ne sviđa, pa sam htela da uzmem nešto drugo. Onda je tu pomenuo Loznicu, poenta je da na kraju balade shvatiš da je bitnije ono što imaš kod kuće, kakvo god da je. Ne znam zašto uvek želi da me uhvati na taj sentiš, rekao je da samo želi da postanem svesna da ću biti u kanalu, kako će me on jedino čupati. Pa me je uporedio sa onim patikama. Ja ne mogu više sebe da zamislim sa takvim muškarcem. Sa Filipom sam u prisnom odnosu, nemam šta da lažem, to će se verovatno i videti. Ja ne ulazim u vezu preko noći, tako da ne znam da li ćemo završiti u vezi. Mislim da sam sada dovoljno rekla - nastavila je zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mile

26.10.2021 05:08

Odakle ovoj buli srpsko drzavljanstvo??

Odgovori 21 1
Vasar Tastine

26.10.2021 05:19

Najpokvareniji stvor i najvece zlo na svetu, ne samo da je ponizila muza, ispljuvala se na njeg, ubedjivala nas da je on kriv sto je ona nesrecna, odvojila ga od porodice, ispirala mozak klincu godinama, e a sada ce da nam servira pricu o sopstvenoj patnji. Uh ovo ni pas sa maslom ne bi pojeo. A secate li se kada je pisala ocu "srceparajuce" pismo u Parovima... suze sve niz ledja idu. "Babo moj ovo.... babo moj ono"....... kakvo je ovo nakazno zlo dobro je babo i bio takav. Protivnik sam nasilja, ali bas cudno da su je mlatili..... ko bi rekao..... umislila zena da je najpametnija na svetu. Najpokvarenija i najpodlija jeste.

Odgovori 40 4
Blagoje

26.10.2021 05:34

Ubila bi svog oca bez ikakvog razloga? Oceubica!

Odgovori 24 2
Vasar Tastine

26.10.2021 05:38

Lud otac, luda majka, a ona Sotona!

Odgovori 32 1