DALILA TRAŽI HITNU POMOĆ U ZADRUZI: Dragojevićka više ne može da TRPI BOL, razara je sve! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

26.10.2021

01:19

Dalila Dragojević poverila se Tari Simov da ima pakleni plan kako će pobeći sa imanja u Šimanovcima.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević ima pakleni plan

 

Zadrugarka Dalila Dragojević u toku večeri priznala je Tari Simov, koja je želela da je posavetuje, da ima pakleni plan kako će pobeći sa velelepnog imanja u Šimanovcima. Naime, nakon što je suprugu Dejanu Dragojeviću priredila pakao, našla je za shodno da beži.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević beži iz Zadruge

 

Dalila je u toku izlaganja jasno poručila Dejanu da njeno srce više ne pripada njemu, te da je sve prisnija sa Filipom Carem, što je njega povredilo i isteralo iz takva. Dejan je pokušao da pobegne sa imanja, ali ga je obezbeđenje sprečilo. Tokom razgovora sa Tarom, Dalila je otkrila da će sebe dovesti do stanja da je hitna pomoć odveze sa imanja, a nakon toga se više nikada neće vratiti u rijaliti.

- Meni je najgore, ja pokosim sve ispred sebe, a drugima teško, a ja se najbolje držim od svih. Samo kada me jednom hitna odveze odavde i ne vratim se više nikada! Moja kontrola kad se završi ja sam van ovoga, dok se kontrolišem dobro je! Sve je dobro dok se ja kontrolišem! - poručila je Dalila. 

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević otkrila kako beži iz Zadruge

 

Komentari (4)

Loading
Svetlana Petrov

26.10.2021 07:43

Najvece zlo i najveci folirant ikada je ova Mortisa Muljic, prodala je i sopstveni zivot samo da bi bila u centru paznje. Tako je to kada niko umisli da je neko.

Stefa

26.10.2021 08:10

Dalila: - Meni je najgore, ja pokosim sve ispred sebe, a drugima teško, a ja se najbolje držim od svih.

Gaga

26.10.2021 09:31

Sama sebi, a i drugima, nanosi psihičku bol ili glumi

Voisin

26.10.2021 16:30

E moja deco,ušli ste u zadrugu zbog para bez motike.Jesu li vam savetovali da ako ste i malo psihički labilni da ne ulazite jer to će vam pogoršati stanje. Mislite malo ću se prc,prc,malo svadjati,malo zezati i eto 50hiljada evrima. Zaboravili ste na pravila igre,posle svakog prekršaja kazna🤑🤢👎💲🥵