DEJAN DRAGOJEVIĆ BEŽI IZ ZADRUGE: Dobio histerični napad, OBEZBEĐENJE moralo da reaguje! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

26.10.2021

01:07

Dejan Dragojević je pokušaoo da pobegne sa imanja u Šimanovcima, nakon što je čuo izjavu njegove supruge Dalile Dragojević da više nije njegova.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević lomi u Zadruzi

 

Zadrugar Dejan Dragojević dobio je napad histerije nakon što mu je supruga Dalila Dragojević Mujić poručila da više nije njegova, te da je sve prisnija sa Filipom Carem. Ta izjava je poremetila totalno mladog Dragojevića, pa je u napadu histerije počeo da nogama šutira metalnu kapiju.

Zadrugari su se uplašili, pa su odleteli do njega kako bi pokušali da ga smire, ali im nije polazilo za rukom. Dragojević je iz sve snage nogom i rukama udarao od metalnu kapiju, a za to vreme Dalila je sve vreme sedela, ne mareći što njen suprug pravi krš i lom.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević pravi haos

 

Obezbeđenje je odmah dojurilo kako bi sprečilo Dejana da sebe povredi, a zadrugari su sve vreme bdili nad njim, jer je situacija izmakla kontroli. Dalila je odlučila da bez obzira bila sa Carem ili ne, neće se vraćati Dejanu, što je njega još više povredilo. Po svemu sudeći, Dejan je sve vreme imao i tračak nade da će se pomiriti sa Dalilom i da će uspeti da je povrati.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević u suzama

 

Međutim, posle svega izrečenog večeras, izgleda da je Dejan tek sada shvatio da je izgubio definitivno borbu za svoju ženu.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta.

Komentari (1)

Loading