DALILA DRAGOJEVIĆ PROGOVORILA O BATINAMA: Bivši je PRETUKAO, njen otac bio u OČAJU! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

26.10.2021

00:57

Zadrugarka Dalila Dragojević imala je potresnu ispovest o batinama koje je dobila od bivšeg dečka!

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević u suzama priznala sve o batinama

 

U toku emisije ,,Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević dao je reč zadrugarki Dalili Dragojević, koja je progovorila o nasilju koje je trpela u vezi pre nego što je stupila u brak sa Dejanom Dragojevićem.

Dalila je spomenula i njenog biološkog oca, pa je ispričala koliko je on teško podneo kada je saznao da mu je ćerka pretučena. Dragojevićka je potom jasno stavila do znanja Dejanu da više ne smatra sebe njegovom suprugom, a onda je briznula u plač kao nikad do sada. 

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević u suzama

 

- Ja mislim da sam dovoljno rekla. Ja više nisam njegova žena, to je kraj. Ja sam slobodna i mogu da radim šta poželim. Sada sam u braku samo na papiru. Ja ovako sigurno ne bih reagovala, ne znam od čega me to čuva! Meni je najveća borma sama sa sobom, to mi je najteže u životu. Ja sam bila u vezi, moj otac je rekao da ne zna kako je uspeo da se suzdrži kada je video da me je taj dečko udario i da sam ja prešla preko toga. To mi je jako teško palo, taj dečko me je posle i verio, ali ja nisam mogla sve to da podnesem, da trpim ta alkoholisanja, ali je opet bilo lepo dok je trajalo - plakala je Dalila.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević u suzama

 

- Nije ni meni lako u ovoj situaciji, kad ga vidim da plače. Pre neki dan me je zvao da pričamo, ovakva je priča bila... Da zamislim da smo svi seli i večerali, ali da sam ja ustala i da se meni ne sviđa, pa sam htela da uzmem nešto drugo. Onda je tu pomenuo Loznicu, poenta je da na kraju balade shvatiš da je bitnije ono što imaš kod kuće, kakvo god da je. Ne znam zašto uvek želi da me uhvati na taj sentiš, rekao je da samo želi da postanem svesna da ću biti u kanalu, kako će me on jedino čupati. Pa me je uporedio sa onim patikama. Ja ne mogu više sebe da zamislim sa takvim muškarcem. Sa Filipom sam u prisnom odnosu, nemam šta da lažem, to će se verovatno i videti. Ja ne ulazim u vezu preko noći, tako da ne znam da li ćemo završiti u vezi. Mislim da sam sada dovoljno rekla - nastavila je zadrugarka.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta.

Komentari (3)

Loading
Blagoje

26.10.2021 07:38

Vidimo da ona svojim ludim postupcima izaziva ("traži") batine.

Relja

26.10.2021 08:12

Dalile težak manipulator i prevarant....Ona nema empatiju prema drugim ljudima Samoživa je ,drska i težak psiho. Njeno poašanje je katasrofa..Moal nula. Jednostavno ona je konalno pokazala svoje pravo lice. Puna podrška za Dejana. Nju niko ne bi trpeo 5 godina sm njega. Treba da bude srećan što se što će se konačno nje osoboditi. Očigledno je njoj potrebno lečenje i to naduži period....pukla je totalno...nikome ona ne može biti dobra čak ni sebi...m Deki vodimo te do pobede,jer si čovek upravomsmisu te reči,a ona mahaluša kojoj treba svakodnevno šaketanje, ,jer je na to navikla.

Daleki

26.10.2021 23:35

Auuu, koja je ovo dijagnoza, brate mili. Ovo ni kod Laze ne leče. Ljudi gde vam je dostojanstvo? Za pare bi majku rođenu prodali. Šta vam radi ovaj Žeks. Ali kinta.... Bolesnici, kako čovek da vam pomogne.