MILICA KEMEZ UDARILA NA DALILU! Prešla je da crta obrve sa opasnog na tužno: OVE SEZONE POBEĐUJEM JA!

Autor:

Zadruga

25.10.2021

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara pomno prati cela javnost, a sada je Milica Kemez dala sud o njihovom burnom i za sve iznenadnom odnosu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Kemez osula po Dalili Dragojević

Glavna tema pete sezone rijalitija ''Zadruga'' jeste odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, a kako javnost svakodnevno prati napredak njihovog odnosa i komentariše, što pozitivno, što negativno, tako je i drugoplasirana četvrte sezone, Milica Kemez dala svoj sud o njihovom odnosu.

 

 

Sukob MIlice Kemez i Dalile Dragojević datira još od treće sezone kada je Milica doživela nervni slom jer je Dalila izrazila sumnju u istinitost njene živote priče, koja je pogodila celu javnost.

- Što se Dalile tiče, ja sa njom nikad nisam mogla da funkcionišem. Ona je za mene manipulator, ne volim žene koje su kao muškarci i koje se konstantno svađaju. Mislim da je odleipa za Carem. Biće zajedno u "Zadruzi" ili van nje, ali naravno, to će njega jako brzo proći. Njeno nadmeno ponašanje mi je fascinantno. Očigledno je da ima taktiku, ide joj dobro za sad. Traži, izaziva perfidno Dejanove reakcije, a onda mu kao nabina na nos nešto. Ne izgleda mi tužno, s obzirom na to da joj se brak raspada. Svesna je ona šta je najgledanije i to dobro gura. Iskreno mi je žao Dejana. On mi je uvek delovao kao mnogo bolja osoba. A da ne komentarišem Matoru i Sandru, koje ne izbijaju Dalili ni iz d*peta, ni iz kadra. Fuj. Uvek sam mrzela nepravdu i različite kriterijume. Mene su zbog pogleda unutra razapinjale te dve iste - rekla je Milica za Pink.rs i dodala:

 

 

- Prešla je sa opasnog da crta obrve na tužno, ali to samo jednom prolazi u Zadruzi. Ove sezone pobeđuje muškarac. Ili ja, ako se odlučim da uđem - dodala je Kemezova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Blagoje

26.10.2021 05:40

Nećeš uspeti opet da nas prevariš da glasamo za tebe. Pa posle da razbacuješ novac na pse i krpice umesto na opremanje dobijene kuće. Rasipnice i neradnice.

Odgovori 14 2
Stefa

26.10.2021 06:12

Neradnice, otvori drizerski salon i pošteno zaradjuj. Ne misli na Zadrugu i Bujanovac.

Odgovori 12 2