BRENDON IMAO AFERU SA BIVŠIM ZADRUGAROM? Isplivala ŠOK PREPISKA, muškarce moli za usluge? (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.10.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lazič Neca objavio prepisku i izneo tvrdnje da je Branislav Radonić Brendon imao aferu sa bivšim zadrugarom!

Republika

Foto: instagram.com, RTV Pink printscreen

Brednon imao aferu sa muškarcem

 

Bivši zadrugar i poznati tiktoker Nenad Lazić Neca odlučio je da direktno i javno otkrije sa kojim muškarcem iz rijalitija ,,Zadruga" Branislav Radonić Brendon bio. Naime, poznato je da su Brendon i Neca vodili žestoke ratove tokom boravka na imanju u Šimanovcima, a nakon završetka emitovanja, njih dvojica su nastavili da se prepucavaju preko medija.

Tako je Neca objavio na Instagramu stori u kom je otkrio da ga je Brendon blokirao, a iz besa, prokomentarisao je da sa sigurnošću zna muškarca sa kojim je on spavao, a da stvar bude goruća još više, od njih je, kako je tiktoker tvrdio, tražio usluge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

- Što me je Brendon blokirao? A joj, da! Pretnja sam mu da otkrijem sa kojim muškarcima je bio i koga je molio za usluge! Jao Brendone! Gradiš sreću na tuđoj grbači! Maja je najnemoralnija, slažem se, ali ti! Čiji je Jutjub kanal 98" sadržaja Maja Marinković govori tome koliko joj se diviš - napisao je Neca na Instagram storiju.

Republika

Foto: instagram.com

Nenad Lazić Neca otkrio aferu Branislava Radonića Brendona

 

Odmah potom, Neca je aludirao da je Borivoje Marinković poznatiji kao Bora Santana bio sa Brendonom u vezi, pa je na storiju objavio prepisku Mirka Gavrića. Ono što je sve iznenadilo jeste što je u prepisci Bore i Mirka, Santana istakao da će napraviti priču i da će se upustiti u romansu sa Banetom Čolakom. Međutim. Neca je objavio prepiske, tvrdeći da to nije bio u pitanju Čolak, već Brendon.

Republika

Foto: instagram.com

Prepiska Bore Santane i Mirka Gavrića

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kouki 343

26.10.2021 19:26

Bolje gledaj da sakriješ svoju sramotu ako uopšte možeš..Na Brendonu se vidi sklonost ka pederluku kao i na tebi ali da je u điru Boro ne vjerujem..Najgore je kada lopov optužuje lopova kako krade,tako i ti..srami se ljigavče odvratni i masni,pravi si psiho pogotovo sa onim pogledom ispod odvratnih naočala..Bolje ti je leči gljivice na nogama..FUJ