DEJANOVA MAJKA NA IVICI SRČANOG UDARA!? Stanje u porodici Dragojević ALARMANTNO, svi se mole za Bilju!

Autor:

Zadruga

25.10.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brak koji je na klimavim nogama već poduži period, posebno opeterećuje Dejanovu majku Biljanu, koja je slomljena dok gleda, kako njen sin pati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/biljanadragojevic1967

Biljana Dragojević slomljena

Krah braka Dalile i Dejana Dragojevića već nedeljama unazad glavna je tema svih medija, a kako su sada otkrile komšije porodice Dragojević, Dejanova majka Biljana je očajna zbog mlađeg sina i ne zna kako da mu pomogne, savtaj stres, jer gleda svog sina kako pati, jako utiče na nju, a posebno činjenica da ona sad ne može da mu pomogne.

Bilja je baš očajna, žao joj Dekija. Ona inače pati što s njim nije u kontaktu, a sad još preko televizije gleda sve ovo. Ne znam šta da vam kažem osim da joj nije ni lako, a nije joj ni jasno otkud sad sve ovo sa Dalilom i tim Filipom kad je do pred sam ulazak na sva usta pričala koliko se voli sa Dejanom i da planiraju decu i veliku porodicu - objasnila je jedna od komšinica porodice Dragojević za Scandal!

Foto: youtobe/ belgrademusic

David Dragojević besan na snajku

David besan na Dalilu!

Sa druge strane, Dejanov brat David je za medije objasnio da se uopšte ne čudi ponašanjem snajke, ali je istakao i da mu je žao Dejana jer je siguran da je on u šoku i da je zbunjen, te da mu uopšte nije lako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ilona

25.10.2021 14:08

Biljana, majka si. Ako treba preskoči zidine Zadruge i traži od njih kontakt sa Dekijem "kod Drveta",Tvoj zagrljaj će mu mnogo značiti, ulićeš mu veru u život. On voli svoju porodicu, ali je vrlo povredjen.Sad ga je ova prostitutka dovela do haosa. Ovaj tetardirani Car,krimos će je tako šutnuti a pre toga"išaketati" što je i zaslužila. Njen karakter je nula. Jednostavno ona je psihiki nestabilna, otkačena njoj treba psihijatrijsko lečenje..

Odgovori 24 1