PRVI PROBLEMI U LJUBAVNOM GNEZDU, KREĆE HAOS! Dalila i Filip zaspali zagrljeni, a onda je on žestoko NAPAO zbog OVOGA!

Autor:

Zadruga

25.10.2021

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalilin i filipov odnos je krenuo kroz bezazleni flert, a onda potom se zadesio i neočekivani obrt, te je Dalila zbog novopečene ljubavi stavila tačku na brak sa Dejanom, ali izgleda da joj sada kreću problemi i u ovoj vezi.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Car ne kriju više emocije

Ljubavni trougao koji čine Dalila Dragojević, njen muž Dejan Dragojević i Filip Car danima je glavna tema u "Zadruzi 5", a sada je došlo i do prve ozbiljnije svađe između Dalile i Filipa Cara.

Čitava drama počela je nedavno, kada je Filip priznao da ima emocije prema udatoj Dalili, a zatim se pokazalo da ni ona nije ravnodušna prema njemu, to je sve kulmiralo krahom braka, ali izgleda sada kreću problemi i u novoj vezi. 

Prvi problemi?

Filip Car se probudio vidno neraspoložen, pa je brzo došlo i do kratke rasprave sa Dalilom Dragojević. Naime, ona je došla kod njega, pa mu zamerila što mora da ga juri, kako bi uzela svoje stvari, a Car joj je odbrusio i okrenuo leđa:

Ti non-stop hodaš, non-stop si negde - rekla mu je Dalila.

Pa, šta treba da radim, da spavam pored tebe? - pitao ju je on, ostavio cigarete, pa otišao, a samo nekoliko momenatapre rasprave, njih dvoje su zaspali zagrljeni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan slomljen zbog Dalile

Podsetimo, Dalila i Car postaju sve bliži, a ona je juče i definitivno stavila tačku na brak sa Dejanom, koji to veoma teško podnosi, te je u totalnom nervnom rastrojstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milena

25.10.2021 13:56

Deki legendo, potraži pomoć psihologa pri Zadruzi,akako bi što pre izašao iz tog haosa.Ta kuja te ne zaslužuje. Nema ni časti nij ostojanstva kao žena. Ona je težak psiho, što je očigledno nasledno.... pokazala je svoje pravo lice....

Odgovori 19 4
Miki

25.10.2021 16:41

Dalila olos

Odgovori 13 1
Danijela

13.12.2021 00:28

@Miki - MA da voditelji reziraju dramu, prica ju sto drugi ne saznaju... I navijaju za Dalilu i Cara.. Pfuiiiii