MINA VRBAŠKI PONIZILA MILICU, PA OPLELA PO MENSURU: Žalim je, ja se nisam tako ponašala! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.10.2021

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški progovorila je o bivšem dečku i njegovoj sadašnjoj devojci.

Republika

Foto: E-Stock

Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović

 

Specijalna gošća u emisiji ,,Zadruga" bila je bivša zadrugarka Mina Vrbaški, koju su svi željno iščekivali da vide i čuju povodom mnogo tema koje su se odigrale na imanju u Šimanovcima. Odmah na početku se dotakla odnosa i veze Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Poznato je da je Mina neko ko nema dlake na jeziku, samim tim ovo je svakako očekivano da će napljuvati Veselinovićevu, koja je po ulasku tvrdila da će dokazati da nisu sve maloletne devojke kao atraktivna bivša zadrugarka, koja uskoro objavljuje svoju prvo ,,muzičko čedo".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški o Mensuru Ajdarpašiću i Milici Veselinović

 

- Svakoga dana ili si tema ili te spominju, svi znamo da te Milica i Mensur pominju vrlo često. Kako komentarišeš to što te je u profilu spomenula i gotovo celu situaciju koja se dešava u Zadruzi? - pitala je voditeljka.

- Ne pratim 24 sata, ali uz pomoć podrške moje, dobijam klipove gde me ona svakodnevno spominje! Stalno me spominje a ja devojku ne pozjanem. Ne znam šta bih rekla. Rekli su mi da je ušla zauzeta. Nemam ja šta da zamerim njoj, ona ima 17 godina i jasno mi je jer sam ja imala te godine, ali sam se ja drugačije ponašala na početku. Ne znam šta je čeka ako ostane u tom odnosu, ne dogodilo se nikome - navela je Vrbaški.

- Koliko te podseća njihov odnos na vaš kada ste bili zajedno? - pitala je Dušica.

- Par puta sam rekla kao sebe da gledam, mada on nije mnogo zagrejan za nju. Sećam se kako se ponašao kada ja pogledam u nečije patike, a dozvoljava mnogo toga. Deluje mi da nije iskren, možda je ušao iz nekog inata, kao i ja kada sam ulazila u tu priču. Mislim da će uspeti da ostanu zajedno ali mislim da će biti turbulentnija od naše. Ja nisam lomila i vrištala i drala se na početku. U jednom trenutku je govorio da je mlad i dalje, da je pričao kako će ona da stavi silikone, sve mi to liči da ne vidi budućnost sa njom. Ponekada deluje kao da nema života u njoj, ona je dete, mislim da se pogubila. Koliko god da me spominje u negativno ja nju žalim. Ne smem da osuđujem jer sam i ja imala te godine - govorila je Mina.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bojan

25.10.2021 05:50

Mnogo je pokvarena. Nismo zaboravili šta je sve radila.

Anđela

25.10.2021 15:32

Mina se svakog dana svadjala i tukla sa Mensurom. Dovodila ga do ludila.