BILJANA DRAGOJEVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O SINU: Dejanova majka SLOMLJENA zbog pakla koji je doživeo zbog Dalile! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.10.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević odlučila je da progovori o Dalili i Dejanu Dragojeviću, a svi su ostali šokirani ovim potezom!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević pati za sinom Dejanom Dragojevićem

 

Nakon što je Dejan Dragojević doživeo da ga supruga Dalila Dragojević prevari u rijalitiju ,,Zadruga 5" svi su čekali da se oglasil njegova majka BIljana Dragojević. Dosta se spekulisalo kako se Biljana oseća povodom pakla kroz koji prolazi njen mlađi sin Dejan. David Dragojević, stariji sin, nekoliko puta se oglašavao u medijima i otkrivao da se Biljani nekoliko puta slošilo.

Komšije u Veterniku otkrile su za naš portal da Biljani nije drago kada gleda sina koji pati, ali da još uvek nije ništa rekla o svojoj snajki Dalili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević Zadruga 5

 

Međutim, došlo je vreme da se i ona oglasila, pa je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kroz koju je verovatno htela da pošalje poruku i otkrije svima kako se trenutno oseća. Biljana je objavila dva citata o odnosu majke i sina, pa je sasvim izvesno da je mislila na Dejana, a činjenica koja potvrđuje to jeste ta što ga je označila na fotografiji.

- Majko, na svetu ovom sve osim tebe je laž. Majka je osoba koja može zameniti svačije mesto, ali njeno niko ne može - pisalo je na fotografiji koju je Biljana objavila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com

Biljana Dragojević se oglasila

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MladenBg

25.10.2021 05:14

I treba da se oglasi i unisti onu sotonu od Dudlile Muljic. Nije problem razvesti se, ali ponizavati coveka kome si predhodno isprala mozak i odvojila ga od porodice je cist zlocin.

Odgovori 20 4
Siona

26.10.2021 22:48

Dalila- žena koju treba lečiti pod hitno. Žena bez pameti i morala. Pukla je totalno. Jednostavno ona nema kontrolu adsobom Dejan je jTOP mladić na svim poljima.lep.visok ,zgoda, Ima li devojke koja ga ne bi poželela. Ovo je katastrofa da se tako ponaša.Jednostavno ona nije svoja. jProlupala je totalno.Kako je nije blam sopstvenih roditelja,posebno oca, pa i majke Emine...Dokle će da im pravi probleme. Ovej Bosanke suteške prostitutke/čast izuzetcima/. Očigledno je ona ispuštena još u ranoj mladosti. Dekija može sada potpuno da zaboravi, one je to naglasio pre nego što je postala bliska sa ovim krimosom _ da više nije njegova žena...pa ko bi to gledao i trpeo...Užas