DENIZ DEJM ODIGRALA VRUĆI PLES: Zadrugarka striptizom očarala muškarce, nije za one sa SLABIM SRCEM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.10.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Deniz Dejm odigrala je striptiz u mračnoj sobi, a njen cimer nije mogao da sedi miran.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dejm izvodi striptiz

 

Kontrovezna učesnika rijalitija ,,Zadruga 5" Deniz Dejm izvela je vreli performans u mračnoj sobi, u vrlo oskodnom izdanju. Mnogi obožavatelji ovog rijaliti formata čekali su kada će se desiti trenutak kada će Deniz pokazati sve svoje sposobnosti o kojima je pričala pre nego što je zvanično postala zadrugarka. 

Ovoj atraktivnoj zadrugarki se pridružio i njen partner Marko Janjušević Janjuš, koji nije mogao da odoli izgledu vrele Deniz. U jednom trenutku Janjuš, poznat po svom humoru, upitao je Deniz da li bi htela da naprave svadbu, na šta je ona prećutala.

Deniz je pred Janjušem odigrala striptiz, a on je sve vreme nemirno gledao u nju i verovatno zamišljao ovakvu scenu, ali van očiju kamera. Snimak koji kruži društvenom mrežom Tviter postao je za kratko vreme već dosta komentarisan, a muškarci su definitivno opčinjeni umećem ove kontroverzne rijaliti zvezde. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading