HTELA DA SE BIJE Dragojevićeva zbog muža napala Sandru Rešić! Car ucenio Dalilu: Ili Dejan ili ja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta si pričala s njim dva sata? Čuo sam nešto što je rekao Sandri, sklopio sam s onim što si rekla ispred TV. I dalje si ljubomorna na devojke koje mu prilaze, odlepio je Filip!

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević se poljubili

 

Filip Car poludeo je zbog toga što je Dalila Dragojević ljubomorna na devojke koje se vrzmaju oko njenog zakonitog supruga Dejana, kog je javno ostavila, pa je nasrnula na Sandru Rešić i htela da je bije. Hrvat joj je zamerio što je dva sata razgovarala s mužem, pa joj je postavio ultimatum da se već jednom konačno opredeli da li želi da bude s njim ili i dalje s Dejanom. Usled toga došlo je do skandalozne svađe.

- Jasno mi je, šta god da kažeš, nekoga ćeš da povrediš. Meni je muka. Ja se borim, znam kako će se završiti. Njegove reakcije su nepredvidive. Nešto će se desiti. Ima neku nadu, a nade nema. Znaš kako, daj bože da ste srećni zajedno. Ali ništa nema od toga, ima samo veća muka - govorio je Car, pa nakon teških reči zagrlio Dalilu, koja mu nije uzvratila, a onda se iznervirao i napustio krevet, pa počeo da galami:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car mazi Dalilu Dragojević

 

- Ne mogu, mozak ćete da mi pojedete ili ja vama ili vi meni. Hoćeš da se okreneš ili ne.

- Nema šta nisi rekao, dok tako budeš sa mnom razgovarao... - nije ni dovršila misao Dalila, a Filip ju je prekinuo:

- Šta treba da kažem da bi bilo super? Napišite mi!

- Zašto u množini - pitala je Dragojevićka.

- Ja ti se kunem majkom da ja ne mogu da podnesem ovo. Ti meni jednu je*enu stvar nisi rekla - zamerio je Car.

- Jesi me pitao nešto - uzvratila je Dalila iznenađeno.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car poljubio Dalilu Dragojević

 

- Evo, pitam te. Šta si pričala s njim dva sata? Čuo sam nešto što je rekao Sandri, sklopio sam s onim što si rekla ispred TV. I dalje si ljubomorna na devojke koje mu prilaze. Na jednom televizoru kažeš za jednog momka, na drugom za drugog. Zamisli kako to deluje. Jesi li stavila tačku s njim? Onda sa mnom provodiš vreme, a ja ne znam ništa. U koju ste vi boleštinu mene ubacili. Veruj mi, prvi ko mi naleti, neka kolateralna šteta, izmasakriraću ga šakama, bog neće moći da me ostavi ovde. Ja to više ne mogu da gledam - nastavio je Car vidno iznerviran.

- A ja mogu - pitala je Dragojevićka.

- Veruj mi, ni ja više ne znam šta pričam - nastavio je on.

- Pa što onda meni zameraš - upitala ga je ona.

- Ne znam, evo više ne znam. Nemoj da me praviš budalom, ljudi su mi se smejali danas kada si mu ljubomorisala za Rešićku - rekao je Filip, što je navelo Dalilu da donese neočekivanu odluku.

Republika

Foto: republika.rs/zadrugaofficial/printscreen

Dalila Dragojević zaljubljena u Filipa Cara

 

- Evo, olakšaću ti pošto ti je teško. Nećemo više pričati. Kad bude bilo šta trebalo da se kaže, kazaću. Promeniću krevet kad se vratim tamo. Ne vidim drugo rešenje - poručila je Dragojevićka i tada su prestali da pričaju i da se svađaju.

Nakon što joj je ljubavnik zamerio što sedi na dve stolice i što jasno ne kaže ljudima ko je u njenom srcu - Dejan ili on, nakon vike i dreke, uspeli su da nađu zajednički jezik. Car se ponovo smestio u krevet, gde je počeo strasno da je grli i mazi. Više puta je svoju glavu približio njenoj i činilo se kao da su se krišom ljubili. Prema svemu sudeći, Dalila ga je sklonila od sebe kad je Car poželeo francuski poljubac s njom.

- Ne možeš - rekla je ona.

- Daj da te polj... - promrmljao je Car.

- Ne, nemoj da dramiš, molim te - odgovorila je ona, a Car je nastavio da je grli i da joj zavlači ruku ispod duksa.

- Strašno - branila se Dalila i onda se sklonila od njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading