MILICA VESELINOVIĆ KRIJE OPASNU TAJNU OD MENSURA: Progovorila zadrugarkina drugarica, otkrila ŠOK DETALJ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.10.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović po rečima njene drugarice, bila je i ranije opsednuta Mensurom Ajdarpašićem!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović krije tajnu od Mensura Ajdarpašića

 

Maloletna zadrugarka Milica Veselinović po ulasku u rijaliti ,,Zadruga 5" istakla je kako želi naciji da pokaže da nije kao Mina Vrbaški, iako je u nekim situacijama pokazala da je spremna da ode i na korak dalje, a sada je isplivala tajna koju opasno krije od njenog dečka Mensura Ajdarpašića.

Podsećanja radi, Mina i Mensur imali su burnu i turbulentnu vezu, a sada kada je pojavila Milica, mnogi su mišljenja da joj je njegova bivša bila odlična karta za ulazak u rijaliti. Naime, kako je otkrila Miličina drugarica, Veselinovićeva je bila i ranije, pre početka ,,Zadruge 5" opsednuta Ajdarpašićem. Naime, Milica je jurila i pokušavala na sve načine da dođe do Mensura, a sada joj se ta želja i ispunula.

Republika

Foto: printscreen

Modrice Milice Veselinović

 

Milica je baš luda za Mensurom! Pre rijalitija jurila ga je na sve moguće načine i evo upecala ga je – kaže za ! drugarica i dodaje:

Ona mi se poverila da hoćže da mu rodi dete. Verujte, i ako sada nije trudna, postaraće se da zatrudni. Kad ta mala nešto zacrta, uvek to i ostvari. I njena mama se pomirila sa sudbinom. Šta će žena, ne može da je se odrekne. Neće ni da tuži Mensura, prihvatiće i dete. Jedino joj je mučno da ih gleda dok imaju javno odnose. To je mnogo boli. – zaključila je drugarica za Skandal.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Republika.rs

Milica Veselinović, Vladimir Tomović, Mensur Ajdarpašić

 

Podsetimo, pre nekoliko dana Milica je priznala da se dopisivala i viđala preko video poziva sa Mensurovim ljutim rivalom Vladimirom Tomovićem, ali je Ajdarpašić preko toga prešao vrlo trezveno, što je sve iznenadilo, shodno tome da svi znamo koliko je kršni Crnogorac impulsivan, pogotovu kada se radi o njegovoj voljenoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

24.10.2021 19:00

Odakle modrice? Od nasilja.