DALILA NE SKIDA LISICE NI KAD IDE U TOALET! Rijaliti preljubnica konačno VEZALA Cara za sebe, a ovim potezom ŠOKIRALA i njega! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.10.2021

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila je celu noć provela bez lisica na opšte iznenađenje svih, a onda potom je pred prvo tuširanje stavila lisice, te su se mnogobrojni pratioci konstatovali da ima jako čudne navike.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila digla ruke od Dejana

Nakon što je voditelj juče preneo zadrugarima detalje Specijalnog zadatka i podelio im lisice, Dalila Dragojević iskoristila je priliku da Filipa Cara priveže istim. Dok je ona to izvodila, njen, idalje zakoniti suprug, Dejan Dragojević dolazio je do daha i prebledeo je, jer su gledaoci odredili Filipa i Dalilu kao par koji će zajedno učestvovati u ovom zadatku, te je to bila kap koja prelila čašu, a rijaliti preljubnica je ubrzo potom prelomila i odlučila da totalno prekrsti sa Dejanom.

Oni su ovaj zadatk iskoristili da se dodatno intimiziraju, te su čak spavali držeći se za ruke, a pali su i prvi poljubci,a potom i dodiri. Sada je isplivao snimak, koji je većinu gledaoca bacio u rebus. Naime, zadrugarka je celu noć provela bez lisica na opšte iznenađenje svih, a onda potom je pred prvo tuširanje stavila lisice, te su se mnogobrojni pratioci pitali šta joj to znači, uz konstatciju, da ima čudne rituale. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan lomio po kući

Dejan napravio lom na imanju!

Podsetimo, udata zadrugarka Dalila Dragojević šokirala je naciju kada je pred milionskim auditorijumom rekla da je odustala od braka sa Dejanom Dragojevićem, te se prepustila emocijama Filipu Caru zbog čega je on pao u očaj i raskrvario ruku udarcem u vrata. Sasvim je izvesno, da iz ovog ljubavnog trougla će ispasti upravo suprug Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bojan

24.10.2021 07:22

Kao da je iz javne kuće došla.

Odgovori 14 0
Blagoje

24.10.2021 10:13

Neka je Filip vidi kako smrdi.

Odgovori 13 0
Ljubica

24.10.2021 11:30

Sloba dobio naslednika, Dejana