MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ PROGOVORILA: Emina Mujić očajna zbog ćerke, evo šta kaže o zetu Dejanu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

24.10.2021

02:05

Emina Mujić nakon što joj je ćerka Dalila Dragojević priredila apsolutni haos, odlučila je da svima pokaže koliko voli Dejana Dragojević.

youtube.com/Zadruga Official, facebook.com

Oglasila se majka Dalile Dragojević, Emina Mujić

 

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević definitivno su stavili tačku na njihov brak, nakon što je zadrugarka odlučila da se prepusti emocijama Filipu Caru, zbog čega je ceo region ostao u šoku. Prošle noći Dalila je priznala javno da se više neće boriti za svog supruga, te da je do sada živela u apsolutnoj laži.

youtube.com/Zadruga Official

Dejanu Dragojević krvava burma

 

Sa druge strane, Dejan ne može da dođe sebi, pa je prošle noći doživeo pomračenje i povredio ruku, tako što je iz sve snage udario rukom o vrata, zbog čega je prolio krv. 

Poznato je da je Dalilina majka Emina Mujić prihvatila mlađanog Dragojevića kao svog sina, te da je neizmerno volela, a sada je odlučila da se oglasi i otkrije kakvo je njeno mišljenje o svemu. Naime, Dalilina majka objavila je fotografiju Dejana Dragojevića na njenom Fejsbuk profilu, a emotivnom porukom rasplakala je sve.

- Dejan je moja duša i biće dok ja živim - napisala je Emina Mujić na Fejsbuk profilu.

facebook.com

Majka Dalile Dragojević se oglasila

 

Dejan Dragojević i dalje se ne miri sa činjenicom da je njegova voljena supruga Dalila donela odluku da definitivno stavi tačku na njihov brak zbog Filipa Cara. Region, kao i zadrugari su podeljeni u dva tabora, dok jedni podržavaju romansu Dalile i Cara, sa druge strane, krive i osuđuju Dragojevićku zbog preljube na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Ostaje nam da vidimo kako će njihov odnos teći u nastavku rijalitija ,,Zadruga 5" i da li će Dalila papire za razvod potpisati baš u Šimanovcima.

Komentari (3)

Loading
Dijana

24.10.2021 02:44

Majko, bez uvrede, Dalila je totalno pukla i njoj je od hitno potrebna psiho terapija.Car je obična olos koji radi namemerno neke stvari i ide iz kreveta u krevet.Ima da je prebije da je nećete moći sastaviti...On je folirant,čovek koga juri MUP Hrvatske za prekršaje i dr.i dr. Ovo što ona radi je van zdravog razuma. On nema poštovanja prema nikome.Dejan je divan mladić ,nikada neće naći ni sličnog.

vuuule

24.10.2021 09:35

Ne krivim ni jednog id njih, ali Pink bi trebalo staviti na pravo mesto. Pornografska televizija, koja destruktivno utiče na sve hrišćanske vrednosti....

Fan

24.10.2021 13:26

Dalila je manipulator i folirnat.laže Dejana.Igra se snjegovim emocijama.On je izuzetan mlad čovekl Emina,proverite u Hrvatskoj,Crkvenica ko je on i čime se bavi Koji je njegov status tamo.Biće vam sve jasno.Dalilino ponašanje van svakog zdravog razuma. Njen otac može sve da proveri i dobije podatke koje će ga izbezumiti Car je obična budala, koja je za definitivno lečenje. Bolestan je. Dalila nema kontrolu ni u čemu.Šteta za nju i Dejana. Napravila je sebi haos od života..Za nju povratka, sem psho lečenja,nema. Pa zarv eć jednom nije bila udata i dobila ćerkicu koju je ostavila u Švajcarskoj.. Okrivljuje Dejana za sve da bi sebe oprala,Njeno ponašanje je prljavo i ljigavo. Deki glavu gore vodimo te do pobede........