MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ PROGOVORILA: Emina Mujić očajna zbog ćerke, evo šta kaže o zetu Dejanu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

24.10.2021

00:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić nakon što joj je ćerka Dalila Dragojević priredila apsolutni haos, odlučila je da svima pokaže koliko voli Dejana Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com

Oglasila se majka Dalile Dragojević, Emina Mujić

 

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević definitivno su stavili tačku na njihov brak, nakon što je zadrugarka odlučila da se prepusti emocijama Filipu Caru, zbog čega je ceo region ostao u šoku. Prošle noći Dalila je priznala javno da se više neće boriti za svog supruga, te da je do sada živela u apsolutnoj laži.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejanu Dragojević krvava burma

 

Sa druge strane, Dejan ne može da dođe sebi, pa je prošle noći doživeo pomračenje i povredio ruku, tako što je iz sve snage udario rukom o vrata, zbog čega je prolio krv. 

Poznato je da je Dalilina majka Emina Mujić prihvatila mlađanog Dragojevića kao svog sina, te da je neizmerno volela, a sada je odlučila da se oglasi i otkrije kakvo je njeno mišljenje o svemu. Naime, Dalilina majka objavila je fotografiju Dejana Dragojevića na njenom Fejsbuk profilu, a emotivnom porukom rasplakala je sve.

- Dejan je moja duša i biće dok ja živim - napisala je Emina Mujić na Fejsbuk profilu.

Republika

Foto: facebook.com

Majka Dalile Dragojević se oglasila

 

Dejan Dragojević i dalje se ne miri sa činjenicom da je njegova voljena supruga Dalila donela odluku da definitivno stavi tačku na njihov brak zbog Filipa Cara. Region, kao i zadrugari su podeljeni u dva tabora, dok jedni podržavaju romansu Dalile i Cara, sa druge strane, krive i osuđuju Dragojevićku zbog preljube na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Ostaje nam da vidimo kako će njihov odnos teći u nastavku rijalitija ,,Zadruga 5" i da li će Dalila papire za razvod potpisati baš u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dijana

24.10.2021 00:44

Majko, bez uvrede, Dalila je totalno pukla i njoj je od hitno potrebna psiho terapija.Car je obična olos koji radi namemerno neke stvari i ide iz kreveta u krevet.Ima da je prebije da je nećete moći sastaviti...On je folirant,čovek koga juri MUP Hrvatske za prekršaje i dr.i dr. Ovo što ona radi je van zdravog razuma. On nema poštovanja prema nikome.Dejan je divan mladić ,nikada neće naći ni sličnog.

Odgovori 116 52
vuuule

24.10.2021 07:35

Ne krivim ni jednog id njih, ali Pink bi trebalo staviti na pravo mesto. Pornografska televizija, koja destruktivno utiče na sve hrišćanske vrednosti....

Odgovori 102 24
Fan

24.10.2021 11:26

Dalila je manipulator i folirnat.laže Dejana.Igra se snjegovim emocijama.On je izuzetan mlad čovekl Emina,proverite u Hrvatskoj,Crkvenica ko je on i čime se bavi Koji je njegov status tamo.Biće vam sve jasno.Dalilino ponašanje van svakog zdravog razuma. Njen otac može sve da proveri i dobije podatke koje će ga izbezumiti Car je obična budala, koja je za definitivno lečenje. Bolestan je. Dalila nema kontrolu ni u čemu.Šteta za nju i Dejana. Napravila je sebi haos od života..Za nju povratka, sem psho lečenja,nema. Pa zarv eć jednom nije bila udata i dobila ćerkicu koju je ostavila u Švajcarskoj.. Okrivljuje Dejana za sve da bi sebe oprala,Njeno ponašanje je prljavo i ljigavo. Deki glavu gore vodimo te do pobede........

Odgovori 118 37