DALILA SE UNELA SANDRI REŠIĆ U LICE, PA JE OKRIVILA DA JOJ JE OTELA MUŽA: Drama u Zadruzi dostigla vrhunac, ljute rivalke u HAOSU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.10.2021

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević nije mogla da izdrži, pa je napala Sandru Rešić da joj je preotela muža Dejana Dragojevića, a onda je situacija dostigla vrhunac.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Sandra Rešić u svađi

 

Ljute rivalke Dalila Dragojević i Sandra Rešić u toku emisije ,,Pitanja novinara" suočile su se licem u lice zbog ljubavnih brodoloma. I dok je Rešićeva osuđivala Dragojevićku zbog afere sa Filipom Carem, sa druge strane, Dalila je nju okrivila da joj je preotela muža Dejana Dragojevića, zbog čega je tenzija dostigla vrhunac.

Dalila se unela Sandri u lice, a zadrugari, kao i obezbeđenje bili su u pripravnosti, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna ljutih rivalki.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić se svađa sa Dalilom Dragojević

 

- Takav bes ili takva ljutnja, ja nemam problem ni sa čim u svom životu. Ja nemam problem da se posvađam ili potuče. Ja ne pretim nikome u svom životu...Sad ću da izaberem da budem gospođa. Optužbe koje je rekla Dalila, meni ne idu na štetu, jer sam slobodna. Ja sebi ne bih dozvolila nikada neke stvari. Ako nije problem da neko se izjasni i kaže da li se meni sviđa Dejan Dragojević, od ljudi koji me poznaju...Niko ne veruje, ja ne znam šta je napolju, ali ovde smo još osam meseci. Toliko sam bila šokirana i očekivala sam da će reći sve, vezano za sebe, Dejana ili nešto drugo, ali ovo ne - rekla je Sandra.

- Što ti pokušavaš da teraš vodu na svoju stranu? Ja se tebe ne plašim, sa kim ćeš ti da se biješ? Odlučila si da budeš gospođetina, a šta sam ja? Izabrala si Dejanovu stranu, sad si rekla. Nastupi prema Staniji onakvi, sa mnom ne možeš to. Ja se ne plašim tebe i nikoga. ovde godpođetine ne postoje i to što koriste termine. Ja ću sada ispasti najveća gospođetina i reći da sam ja rekla neke stvari u svom rastrojstvu- ubacila se Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Dalila Dragojević i Sandre Rešić

 

- Ja sam hiljadu puta rekla d adalila trreba da živi svoj život. Ja ni jedne skunde nisam došla i rekla nešto loše. Ona ovde dođe i kaže da ja muvam njenog muža. Dobijala sam isto tako pitanja za Ša tri nedelje. Ja ti kažem sada izvini - drala se Sandra, pa je tom prilikom pustila i suzu.

Detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

24.10.2021 05:50

Dajte ogledalo Dalili Muljic da se vidi kako joj stoji ova haljina. Kad vec ima visoko misljenje o sebi neka se suoci sa svojim realnim izgledom. Ali to je tako benigno u odnosu na njen otrovni karakter. Najvece zlo koje sam u zivotu video je ova tuzna pojava. Iza nje su ipak Marko Djedovic i Razija Bukva