DEJAN DRAGOJEVIĆ PODIVLJAO, RAZBIO RUKU, PA DEMOLIRAO VRATA: Dalila supruga dovela do LUDILA, pa dozivao PORODICU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.10.2021

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević potpuno je izgubio kontrolu nad emocijama, nakon što mu je Dalila Dragojević rekla da zauvek stavlja tačku na brak sa njim!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević udara vrata

 

Nakon što je Dalila Dragojević poručila svom suprugu Dejanu Dragojeviću da je stavila tačku na njihov brak u toku emisije ,,Pitanja novinara", mladi zadrugar je doživeo pomračenje, te je počeo da udara sve šta je stigao, a tu su bila vrata od kupatila.

Dragojević je toliko jako udario u vrata, da je od siline koža Dejanu popucala i krenula mu je krv. Nakon što su zadrugari uspeli da ga smire, Dejan je stao pred predstavnicima sedme sile i odgovarao na pitanja o njegovom odnosu sa Dalilom, a potom je brinuo u plač.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače

 

- Lažem i lagaću i dalje. Lagao sam četiri ipo godine i pet, nemam pojma sve sam je slagao. Danas nisam pio alkohol, pio sam sok od jabuke. Ja kad budem hteo da se napijem, tražiću od Velikog šefa i lepo ću da se našikam ovde. Ne znam odakle bih počeo, čudna je situacija. Ne mogu bez Dragojevića, shvatam kao sudbinu, ništa bez Dragojevića. Pozdrav za moju familiju - rekao je Dejan, a potom dodao:

- Ne znam kako se osećam - izjavio je Dejan pa se potom zaleteo ka toaletu i udario u vrata.

Kako je Dejan udario rukom u vrata i zbog čega je podivljao pogledajte u nastavku teksta u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading