STAVILA SAM DEFINITIVNO TAČKU NA SVOJ BRAK: Dalila Dragojević odlučila da se RAZVEDE od Dejana: Naša ljubav je bila laž! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

24.10.2021

00:51

Dalila Dragojević definitivno je presekla i poručila svom suprugu Dejanu Dragojeviću da je stavila tačku na njihov brak!

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević progovorila o Filipu Caru

 

U toku emisije ,,Pitanja novinara" Dalila Dragojević odgovarala je na pitanja predstavnika sedme sile i tom prilikom otkrila je sve kako se oseća povodom emocija prema Filipu Caru, a sve je iznenadilo kada je sebe nazvala slobodnom ženom.

Dalila je sada definitivno stavila tačku na odnos sa Dejanom, inače njenim suprugom, a onda je pred milionskim auditorijumom sebe nazvala devojačkim prezimenom.

- Kako se osećaš kao Dalila Mujić - glasilo je pitanje

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević raskinula sa Dejanom Dragojevićem

 

- Osećam se fenomenalno, iz dana u dan su mi neke stvari sve jasnije i jasnije. Ima dana za megdana što se kaže. Ima ovde još da se otkriva stvari, pratim situaciju ja u kući. Primećujem sve što je trajali četiri ipo godine da je to bila jedna velika laž. Videla sam jednu situaciju na rođendanu kod Viki, i pričala sam sa Filipom i Matorom. Sve vreme sam živela u laži.

- Šta ti je potvrdilo da si živela u laži? - pitao je novinar.

- Videla sam da je uzeo da pije pivo, a posle prebacio neku čašu kao pije sok. Danas sam videla da se utonio sa Sandrom Rešić. Sreća pa rijaliti traje još. Ja neću da se pretvaram ovde - rekla je Dalila.

- Kada sam plakala, videla sam da Sandra teši Dejana, rekla mu da će biti njegova mentorka. Vidim da se ne odvajaju. Sa srećom - izjavila je Dragojevićka.

- Kako ti izgledaju Sandra i Dejan kada ih vidiš? - pitao je novinar.

.- Lažno depresivno, ne prihvatam takve ljude. Ja kada sam depresivna depresivna sam, oni su u grču. Sinoć smo Filip i ja videli da su naslonili ruku jedno na drugo - rekla je Dalila.

- Vidi se da ti je lepo ovih dana - prokomentarisao je novinar.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević tužan

 

- Jeste, sada sam srećna. Definitivno sam stavila tačku na svoj brak. Ne želim da se trudim. Delimo garderober, primetim ja sve što treba. Zajedno smo u buđetu, ali tu hranu i ne jedem. To što smo kupili, ja tražim od drugih ljudi da traže od njega, ali nisam ni gladna, nemam apetit - rekla je Dalila.

- Prija ti kada ti priđe Filip, gledaoci su to primetili - rekao je novinar.

- Lepo nam je, ništa ne prepuštam slučaju, šta bude biće - odgovorila je ona.

- Filip te je uveravao da će te čekati 10 meseci, ako je to potrebno. Da li ti je to unelo dozu digurnosti u njega - glasilo je pitanje za Dalilu.

- Da, on je to rekao, ali da ja budem sigurna, ali nisam sigurna, za sada se družimo, videćemo kako će biti. Ne zanimaju me žrtve. Super mi je na ovom putu - rekla je Dalila.

Detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta.

Komentari (1)

Loading
Vera bez Nade

24.10.2021 07:32

Koliko treba da budes pokvaren, koliko zao i jadan pa da brak ne zavrsis na civilizovani nacin, vec najvecim ponizenjima onoga sa kim si delio sve cetiri godine. Ova opajdara je toliko zla da za nju nema jedinica za merenje pokvarenosti. Umislila zena da je mnogo vazna i eto doslo njenih pet minuta na najgori moguci nacin, ali znamo da sve sto drugome radis vraca se. Tako da ce ona traziti Dejana svecom. Steta sto produkcija pogresno procenjuje i kasni da ubaci Maju Marinkovic i Minu. Dosadila nam je ova anakonda. Osim toga vreme joj je za dijetu jer je debela kao krmaca.