ĆERKA VIKTORIJE MITROVIĆ UŠLA U ZADRUGU: Zadrugarka briznula u plač, a OVE reči su je slomile! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.10.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović proslavila je rođendan sa zadrugarima, a Veliki šef napravio je neverovatno iznenađenje za rijaliti zvezdu, koje ju je potpuno šokiralo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović videla ćerku

 

Zadrugarka Viktorija Mitrović danas je proslavila svoj rođendan, a kako je istakla, bila je jako tužna, jer joj ništa od čestitki nije stiglo, što je nju izuzetno pogodilo. Međutim, Veliki šef odlučio je da iznenadi Viktoriju neverovatnim poklonom, te je odlučio da njenu ćerku dovede na imanje u Šimanovce, u Rajski vrt, gde su nakon nekoliko meseci ponovo imale priliku da se vide.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ovo je ćerka Viktorije Mitrović

 

Emotivni susret majke i ćerke prošao je u suzama radosnicama, a Viki nije mogla da izusti nijednu reč od šoka. Iako se nadala, nije mogla ni da sanja da će joj se ova želja ostvariti. Viki je izuzetno vezana za svoju ćerku, što je pokazal i ovaj put.

- Mislila sam da će Veliki šef dovesti moju ćerku, sve mi je teže, kako dani idu. Nedostaje mi, samo mi je to problem - rekla je Viki u Rajskom vrtu.

- Mama, mnogo ćeš mi nedostajati - rekla je Viktorijina ćerka, koja je bila oduševljena što napokon vidi svoju mamu.

Kako je izgledao dirljiv susret majke i ćerka pogledajte u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

24.10.2021 05:56

Ovo je takav jad da nema dalje. Sta ce ova zena u rijalitiju???? Gde je centar za socijalni rad da reaguje. Tuzno je sto dete vristi a ona sva ponosna sto je deo ovog ludarijuma. Da li su vaznije pare, od tananih osecanja i potrebe jedne male devojcice. Sram bilo sve koji ste ovo dozvolili.