ISPLIVALA ISTINA O TARI I MATEJI NA VIDELO: Zadrugarkin prijatelj progovorio, otkrio sve šta mu se poveravala o Matijeviću! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.10.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Petković otkrio je za portal Republika.rs sve o čemu mu se Tara Simov poveravala pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5" o njenom susret sa bivšim dečkom Matejom Matijevićem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov i Mateja Matijević ponovo zajedno

 

Bivši ljubavni par Tara Simov i Mateja Matijević nakon burnog raskida ponovo su se sreli u rijalitiju ,,Zadruga 5", na istom mestu gde su se i upoznali pre dve godine, na imanju u Šimanovcima. Mnogi su očekivali ovaj njihov susret, a po Tarinom ulasku, Matijević je istakao kako neće doći do pomirenja, te da će njihov odnos biti striktvno zvanični.

Međutim, u okviru specijalnog nedeljnog zadatka Velikog šefa, igrom slučaja Tara i Mateja završili su zavezani lisicama, a njihov odnos, zbog svih okolnosti je sve neizvesniji i napetiji. Iako su mnogi primetili da se Mateja probudio nakon što je Tara ušla, on i dalje ne želi otvoreno da govori o svojim osećanjima.

 

 

Podsetimo, Mateja je neko ko je po Tarinom ulasku tvrdio da je on prema Tari osećao određenu dozu besa, jer je tokom četvrte sezone rijalitija, kada se upustila u aferu sa tada oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša, iznela dosta stvari i za njega, i za njegovu porodicu koje su ga povredile. Kako za sada Mateja ne može da pređe preko toga, mi smo odlučili da se pozabavimo njihovim odnosom i otkrijemo neke tajne koje su se desile pre njenog ulaska u rijaliti.

Portal Repulbika.rs kontaktirao je pevača Milana Petkovića, koji se takođe jedno vreme nalazio u rijalitiju ,,Zadruga", u ono vreme kada su Tara i Mateja bili u vezi. Milan se odazvao našem pozivu i otkrio sve one tajne za koje javnost nije ni znala.

- Prvo, nisam očekivao da će uopšte da krenu da komuniciraju, jer Mateja je uvek delovao kao da ne želi više ikada s njom da razgovara. I bilo mi je baš čudno kad su krenuli da pričaju, iako ja smatram da ne treba da budu u svađi i trebaju da pričaju, iznenadilo me poprilično, jer nisam očekivao da će Mateja hteti. što se mene tiče, ja volim da oni pričaju jer su mi oboje drugari baš dobri, i volim ih oboje, dobar sam i sa Tarom, i sa Matejom, mi smo se družili svi u Zadruzi kada smo bili. Pred ulazak mi je pričala o tome kako ima frku zbog njega, jer je on tamo i ne zna kako da se ponaša. I da bi volela da počne da ponovo razgovaraju. Jeste Tara malo preterala u prošlosti sa vređanjem njega i svađanjem, ali ona je impulsivna, ona 90% stvari koje kaže u besu ne misli.A i nekako smatram da trebamo da praštamo, jer je to najlepža osobina koju covek moze da poseduje - govori Milan za Republika.rs.

Upitali smo Milana da nam otkrije I da li mu je Tara pričala pred ulazak da li ima nade da će se u nekom trenutku pomiriti sa Matejom, budući da je svojevremeno izjavila da je zapravo on njena najveća ljubav.

Podsetimo, Tara je tokom afere I ljubavne romanse sa Nenadom Aleksićem Ša uvek isticala koliko ga voli, a onda je odlučila da promeni ploču, pa je javno priznala da je zapravo njena najveća ljubav uvek bio Mateja, a potom mu je i javno uputila izvinjenje za sve teške reči i pretnje koje je izgovorila njemu i porodici Matijević.

- Ne bih znao šta na to da ti iskomentarišem. Mislim,  verovatno će tu biti varnica i to je normalno ipak su to bivši momak i devojka, ta peckanja su normalna za takve odnose, pritom svi znamo kako su oni raskinuli – izjavio je Petković za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading