DEJAN TOTALNO ISPADA IZ IGRE! Dalila i Car se prepustili strastima NAOČIGLED SVIH, jorgan se samo POMERAO! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

23.10.2021

20:03

Jutros su se desili i prvi poljubci između Filipa i Dalile, te je po svemu sudeći izvesno da će iz ljubavnog troula ispasti upravo Dejan, ali oni se na tu nisu zaustavili.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Filip ne kriju više emocije

Dugo potiskivane emocije zabranjene ljubavi između poznatog rijaliti šarmera Filipa Cara i udate Dalile Dragojević, konačno izbijaju na površinu. Flert, koji je na prvi pogled, delovao sasvim bezazleno, prerestao je u nešto više, te Dalila sve manje vremena provodi sa suprugom,a sve više pažnje posvećuje Caru. 

Jutros su se desili i prvi poljubci između Filipa i Dalile, te je po svemu sudeći izvesno da će iz ljubavnog troula ispasti upravo Dejan. Međutim, zaljubljeni golubovi se tu nisu zaustavili, te su danas završili ispod jorgana ljubavi, koji se sve vreme pomerao gore, dole. Tokom boravka u izolaciji udata zadrugarka se totalno prepustila ljubavnim umećima Cara, te ko god da je ušao da ih upita bilo šta, biva totalno iskuliran, jer su pod naletom emocija, totalno zaboravili na sve, pa i na činjenicu da njen suprug boravi u istoj kući.

printscreen

Dalila i Filip se prepustili strastima

Oni sve se više ponašaju kao par u vezi, iako zadrugarka i dalje odbija da ozvaniči i potpuno se prepusti emocijama, pogledajte fotke i procenite da li je između ovog popularnoj rijaliti dvojca desilo nešto više od "poljubca".

Komentari (1)

Loading
Zoran

24.10.2021 05:59

Ko koga stigne, taj mu noge digne, sve u direktnom TV prenosu. Kaligulina galija na suvom sa senatorskim ženama je bila naivna pričica za malu decu