POSLE DVE GODINE ZAVRŠILI PONOVO U KREVETU: Nakon što joj je Mateja obećao razgovor, Tara zaspala uz njega, on nije skidao POGLED s nje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.10.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari Tara Simov i Mateja Matijević zbog potreba nove igre Velikog šefa, vezani su lisicama, a onda i završili u krevetu posle emisije ''Gledanje snimaka''

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mateja Matijević i Tara Simov vezani lisicama

Veliki šef je saopštio zadrugarima da počinje nova igra, te su podeljene lisice kako bi se vezali zadrugari odabrani od strane gledalaca, a jedan od parova je i bivši ljubavni par Mateja Matijević i Tara Simov. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mateja Matijević i Tara Simov gledaju video snimak

Nakon toga počela je emisija ''Gledanje snimaka'', a zadrugari su mogli da vide odnos Tare i Mateje i Tarino razočarenje što Mateja nije video njen spot za novu pesmu.

Jovana Tomić Matora je prva ustala i prokomentarisala da kada ih pogleda vrate joj se sećanja, te da je nemoguće da ne postoji energija, koja se vidi i oseti, ali i da je to sve normalno jer su dugo bili zajedno.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mateja Matijević i Tara Simov o odnosu koji imaju sada

- Duša mi je mirna što se tiče svega, jer smo obavili taj razgovor koji je trebalo - rekla je Tara, a Mateja se nadovezao i složio sa njom:

Ne osećam taj neki negativan vajb,. porazgovaraćemo dublje o svemu tome.

Kada se emisija završila, zadrugari su krenuli na spavanje, a s obzirom na to da su vezani, spavaju zajedno, tako su i Tara i Mateja završili u istom krevetu nakon skoro dve godine od veze.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mateja Matijević i Tara Simov zajedno u krevetu

Iako im je trebalo vremena da se nameste, te su u jednom trenuku šaputali, Tara se okrenula na stranu i zaspala, a Mateja nije skidao pogled s nje.

Da li su se stare emocije probudile ili je trenutna situacija samo zbog igre, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinko

23.10.2021 09:02

Sve dogovoreno.

Odgovori 10 1