POKAZALA MU SREDNJI PRST, ON OSTAO NEM: Dalila urniše Dejana, on IRONIČNOM reakcijom izazvao HAOS u Beloj kući! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.10.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su u ''Zadruzi'' zadrugari gledali snimke, a kako ih je većina bila posvećena Dalili i Dejanu Dragojeviću i FIlipu Caru, pušten je jedan sa žurke gde Dejan igra i veseli se, a Dalila ga ogovara.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević gleda snimak na kom ga Dalila ogovara

Sinoć je u Beloj kući bila emisija ''Gledanje snimaka'' koju je vodio Milan Milošević, a većina klipova bila je posvećena ljubavnom trouglu Dalila - Dejan - Filip Car, a na jednom od snimaka ukućani su mogli da vide kako Dalila Dragojević tokom žurke ogovara svog supruga Dejana Dragojevića sa Jovanom Tomić Matorom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora o ponašanju Dejana Dragojevića na žurki

Matora je nakon odgledanog snimka prva dobila reč, te prokomentarisala da je celokupna situacija noći koju su gledali bila neprijatna.

- Mislim da je bilo jako neprijatno to, da je ovamo tužan a onda ovako igra. Sigurno mu nije lako, ali opet odjednom drugi Dejan. Treba da se ponaša onako kako oseća i onako kako misli. Prvo iskaljuje bes, pa sam to iskomentarisala sa Dalilom. Svakako, meni nije prirodno. Ne može da ti bude tako svejedno - rekla je Jovana, a Karić se ubacio objašnjavajući da poenta klipa nije njegovo igranje.

- Nije poenta ovde njegovo igranje, nego to što je Dalila njemu pokazivala kur***e.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića o Dejanu i Dalili Dragojević

Lepi Mića takođe nije ostao nem na ovu temu, te je ustao i dao svoje viđenje siutacije u kojoj se nalaze Dejan i Dalila:

- Slažem se i sa Stefanom i sa Matorom. Malo je neprirodno da ovde za stolom imaš frku oko budžeta, pojedeš piletinu, pa odeš tamo i veseliš se. Na izmežu je najbolje. Sve što je ekstremno, nema ništa. Kad imaš problem, skrhan si bolom. Jasno se zna šta je emocija i šta je ljubav.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević o svom ponašanju prema Dejanu Dragojeviću

Nakon što su zadrugari izneli svoja mišljenja ustala je i Dalila i hladno rekla da je najvažnije ostati dosledan sebi.

- Rekla bih da mi se sviđa tvoja košulja, najbitnije je ostati dosledan sebi. To je bilo kad je on meni pokazao srce, pa sam ja njemu pokazala srednji prst. Kao monoton je, a vamo skakao do plafona - rekla je Dalila, a Dejan je kao i uvek bio bez veće reakcije:

- Znao sam i video sam.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović o Dejanu Dragojeviću

Na samom kraju Marko Đedović je dobio reč koji nije krio da ga nervira činjenica da u tom trenutku svi komentarišu, a kada treba da se ustane za crnim stolom svi ćute.

- Ovde je bar petoro ljudi komentarisalo ovo, a sada ćute. Dejan pokušava da pokaže da njemu nije stalo, nit je prevazišao u svojoj glavi, kad bude nastavio ovako da odgovora, završiće sa nekom kantom, Rajskim Vrtom i ostalo. Bili smo svedoci situacija sličnih ovoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

23.10.2021 08:17

Dalila Muljic!