10 MESECI JE SKRIVAO SVOJU LIČNOST, ON JE NASILNIK: Ermina Pašović OPLELA po Kenanu Tahiroviću!

Autor: Republika

Zadruga

22.10.2021

17:02

Bivša zadrugarka Ermina Pašović opelala je po Kenanu Tahiroviću nakon što je on pre nekoliko dana nasrnuo na Rialdi Karahasanović.

E-stok

Ermina Pašović i Kenan Tahirović

 

Vest da je Kenan Tahirović nasrnuo na Rialdu Karahasanović odjeknula je kao bomba pre nekoliko dana.

Pevačica je potom dala izjavu gde je potvrdila priču, nakon čega je usledio javni rat i prepucavanje Rialde i Kenana putem Instagrama. Tahirović je optužio Rialdu da laže, posle čega je ona okačila sliku svoje pocepane usne.

Ognjen Bogdanović

Rilada Karahasanović  i Kenan Tahirović

 

Ermina Pašović, bivša zadrugarka koja je u Beloj kući bila bliska i sa Rialdom i sa Kenanom otkrila je šta misli. Pašovićeva je oštro osudila Kenana i stala na Rialdinu stranu.

- Šta da kažem... Ne iznenađuje me ništa kad je mogao da glumi 10 meseci i skriva svoju ličnost... To je njegov sklop i njegov karakter - započela je Ermina za Pink.rs, pa nastavila:

www.youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović o Kenanu

- Skontala sam ja mnoge stvari još unutra, ali sam ćutala. Jer su ljudi jedva čekali da ja nešto kažem, da me nagaze. Sve moje sumnje su mi se napolju potvrdile. Po mom mišljenju, on je najproračunatija i najkoristoljubivija osoba ikada, a pritom je i nasilnik. Fuj, jedno divno gospoče...

Komentari (1)

Loading
Zec

22.10.2021 17:09

Incident se desio dok je Kenan vozio auto. Ona je njega prva udarila i ometala u upravljanju automobilom. Šta bi vi uradili u tom opasnom trenutku?