BIVŠA DEVOJKA MARKA OSMAKČIĆA ULAZI U ZADRUGU? Otkrivamo sa kojom bivšom zadrugarkom ima prošlost, a slika sa Elenom Kitić će Frana uništiti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.10.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melani Šušnja, atraktivna crnka, za koju se komentariše da je bivša devojka Marka Osmakčića poznaje mnoge estradne ličnosti.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Najšarmantniji zadrugar Marko Osmakčić

 

Zadrugar Marko Osmakčić jedan je od glavnih šmekera rijalitija ,,Zadruga 5", a publici se predstavio kao pravi zavodnik, pred kojim nijedna devojka nije ostala imuna, sve do Stanija Dobrojević. Naime, Marko je u rijaliti ušao kao misteriozni momak, koji nije otkrivao mnogo o svojoj prošlosti, pa je tako uspeo da sakrije i sviđanje sa jednom atraktivnom devojkom, koja već poznaje mnoge estradne ličnosti, među kojima su i bivše zadrugarke. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Osmakčić ušao u Zadrugu 5

 

U pitanju je izvesna Melani Šušnja, devojka koja na Instagram društvenoj mreži objavljuje provokativne fotografije, a kako smo došli do saznanja, Marko je svojevremeno pokušavao da osvoji srce ove vatrene crnke. Melani inače poznaje dosta poznatih ličnosti, pa vrlo često objavi i po koju fotografiju ili video na Instagram stori sa njima, zbog čega uvek bude u žiži internet dešavanja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sl.melanie

 

Jedna od njenih drugarica je i bivša devojka Frana Pujasa Mina Vrbaški, ali i pevačica Elena Kitić, za koju se takođe komentarisalo da je bila sa istetoviranim momkom u emotivnoj šemi.

 

Melani je prvo objavila snimak sa Minom, kako igraju uz pesmu ,,Crno belo" od Viki Miljković i ples koji je u trendu bio još letos, a potom je pratiocima pokazala da ima super odnos i sa Elenom Kitić, pa je pokazala kako njih dve uživaju u noćnom provodu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sl.melanie

 

Podsetimo, nedavno je isplivala prepiska, u kojoj se otkriva da će Melani najverovatnije ući u rijaliti ,,Zadruga 5".

Republika

Foto: instagram.com printscreen

Fanovi otkrili bivšu devojku Marka Osmakčića

Melani je inače model, koja voli da prati modu, a njenom izuzetno upečatljivom lepotom izaziva komentare gde god da se pojavi. Kako se šušnja, ona će uskoro ući u rijaliti ,,Zadrugu 5", a nama ostaje da vidimo da li će se to ispuniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading