FILIP CAR POSLAO MAJI MARINKOVIĆ TAJNU PORUKU? Stanija Dobrojević raskrinakala Dalilinu PRLJAVU IGRU sa Dejanom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.10.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ispričala je u emisiji ,,Pitam za druga" da joj je Stanija Dobrojević prenela poruku od jednog muškarca, a potom se uključila ona i sve otkrila!

Republika

Foto: printscreen

Filip Car poslao tajnu poruku Maji Marinković

 

Atraktivna zadrugarka Maja Marinković bila je gošća u emisiji ,,Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji, a tom prilikom progovorila je o svim spekulacijama iz njenog turbulentnog života. Maja je, kao neko ko je već poznat po oštrom i britkom jeziku, komentarisala sve zadrugare, parove, svađe, ali se dotakla i njene drugarice Stanije Dobrojević.

Podsetimo, Stanija Dobrojević napustila je rijaliti ,,Zadruga 5" u ponedeljak, jer joj je istekao ugovor, koji je potpisala sa televizijom Pink. Tokom Stanijinog boravka u Šimanovcima, atraktivna Rumljanka iznela je istinu o trudnoći i abortusu Maje Marinković i to uživo u emisiji, pred milionskim auditorijumom. Maja se nije naljutila na Staniju, iako su mnogi očekivali to, ali njih dve su nastavile uredno da se dopisuju i razmenjuju poruke, pa čak i tokom emisije. 

 

 

Stanija Dobrojević prenela Maji Marinković poruku!

Nakon što je izašla iz rijalitija ,,Zadruga 5", Stanija Dobrojević, po rečima Maje Marinković, odmah joj se javila, pa joj je prenela poruku koju joj je dao jedan misteriozni momak. Svakako da ćete odmah pomisliti da je u pitanju Filip Car, što nije isključeno, jer mnogi gledaoci rijalitija ,,Zadruga", smatraju da on igra igru sa Dalilom Dragojević.

Maja je u emisiji otkrila gledaocima da joj se Stanija javila i da joj je prenela misterioznu poruku od jednog momka, ali zbog sadržine, nije želela javno da otkriva o čemu je tu zapravo reč. 

- Upravo mi se javila Stanija i ona je Bog. Prenela mi je poruku, ne mogu da vam sad tačno kažem šta, ali ne mogu sve. Prenela mi je poruku od jedne muške osobe - rekla je Maja.

Filip Car poslao Maji Marinković tajnu poruku!

U emisiji ,,Pitam za druga", Maja Marinković odgovarala je na direktna pitanja gledalaca, pa se tako, nakon što je otkrila da joj je Stanija Dobrojević prenela poruku od misterioznog muškarca, suočila se sa gledateljkom, koja je zapravo uspela da izvuče informaciju da je u pitanju Filip Car. 

Nakon što je gledateljka prokomentarisala da je poruku preneo baš Filip, Maja se izlanula, pa je klimnula glavom, a potom se šarmantno nasmejala, kako bi pokušala da skrene pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading