MAJA MARINKOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST: Sve je pojeo BLAM kada je zadrugarka u emisiji uradila ovo! (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

22.10.2021

10:04

Maja Marinković ponovo se izblamirala kada se pojavila u jednoj emisiji.

printskreen/pink TV

Maja Marinković

Maja Marinković apsolutni je hit bila u prethodnim sezonama "Zadruge". Izjave ove bivše zadrugarke izazvale su smeh i komentare širom društvenih mreža, a svi pamte njen odgovor na pitanje koji je glavni grad Španije, kada je zadrugarka odgovorila da je to Meksiko.

Ipak sada se na društvenoj mreži instagram pojavio novi viralni video u kome je Maja glavni akter, a koji je ponovo nasmejao celu Srbiju. Naime, na videu vidi se kako Maja gostuje u emisiji "Pitam za druga", ona je obučena u otvotenoj kratkoj majici koja više otkriva nego pokriva. Maja je rešila da izrecituje svoju pesmu iz 2019. godine "Maserati" i time nasmejala mnoge. 

printscreen

Maja Marinković u emisiji

Osim što su njeno recitovanje i sam tekst pesme izazvali veliki broj komentara, uglavnom negativnih gde su ljudi komentarisali kako ih je blam u njeno ime, posebnu pažnju i smeh izazvala je i scena iz popularne serije "Ljubav navika i panika", koja se nalazi na kraju ovog videa, a u kojoj Ljiljana Stjepanović, koja glumi ulogu Kiće, govori:

- A Petar Kočić.

Na ovaj način autor snimka podsmehnuo se Majinom ne tako sjajnom tekstu.

Podsetimo, ovu Majinu pesmu imali smo priliku da čujemo i u etno verziji, kada ju je Milica Dugalić otpevala u ovoj emisiji nešto ranije. 

Komentari (0)

Loading