GAGI ĐOGANI: Anabela i Luna su napravile dogovor da bi bile popularne!

Autor: Puls, Republika

Zadruga

14.12.2017

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je od samog početka podržavao ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića, Gagi Đogani otkriva da su njegova ćerka i bivša supruga unapred iskonstruisale sve ono što se već tri meseca odigrava u rijalitiju "Zadruga".

 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Oct 20, 2017 at 7:17am PDT

Iako su joj donedavno roditelji pružaili podršku i navijali za njenu ljubav sa pevačem Slobom Radanovićem, Gagi je promenio mišljenje a na to ga je navelo to što je Anabela pričala da nikada neće moći da zaboravi kako joj je mama bila u modricama i podlivima zbog oca.

- Neću da komentarišem. Zar misliš da ću da kažem da sam je tukao - rekao je Gagi, a zatim i dodao da smatra da su Anabela i Luna osmislile sve što se trenutno događa u Šimanovcima i da je njihov plan bio da njegova naslednica zavede oženjenog muškarca, kako bi je javnost upoznala.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabela i Luna

- Očigledno je da su ona i Luna napravile dogovor da sebi prave reklamu, odnosno da ponovo postanu popularne jer to više nisu. Nemam drugačije objašnjene za to što se tamo dešava. Trebalo bi da Anabela ima mnogo više drugih obaveza , a ne da vreme troši tako što komentariše šta se dešava u rijalitiju - rekao je denser.

Đogani je zato otišao u Nemačku jer ne može da gleda ćerku i to što ona radi.

- Bio sam jako potresen i rekao sam da više neću da pratim što se odigrava u rijalitiju, naročito što mislim da je deo dogovora. Neću da komentarišem moju ćerku jer ona očigledno najbolje zna šta je čeka kada je ušla u kuću i dozvolila sebi sve to. Znala je da tamo neće dobiti onu popularnost koju želi ali je ipak ušla u kuću i dozvolila sebi sve to - završava on ispovest za "Puls".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kokan

14.12.2017 21:12

GAGI ĐOGANI: Anabela i Luna su napravile dogovor da bi bile popularne! Bravo Gagi na iskrenosti!