ŠUTNULA ME JE U GLAVU! Ana Spasojević u potresnoj ispovesti otkrila detalje Dalilinog BRUTALNOG prebijanja: DAVILA ME JE!

Autor:

Zadruga

21.10.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarke Dalila Dragojević i Ana Spasojević se nisu prvi put susrele u rijalitiju, naprotiv, njih dve imaju iza sebe ozbiljnu rijaliti karijeru i priču. Naime, Dalila je pre nekoliko godina brutalno pretukla Anu Spasojević i to ni manje ni više, nego zbog ljubomore koju je osetila kada je videla da su njen tadašnji dečko Mladen Vuletić i Ana veoma bliski.

Republika

Foto: Republika.rs/printscreen/TVPink

Dalila Dragojević tukla Anu Spasojević

Zadrugarka Dalila Dragojević, nekada Mujić, pretukla je sadašnju rijaliti cimerku Anu Spasojević kada ju je pre nekoliko godina zatekla u krevetu tadašnjeg dečka Mladena Vuletića.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević tukla Anu Spasojević zbog Mladena Vuletića

Naime, kako su obe bile učesnice rijalitija ''Parovi'', Ana Spasojević se tada požalila Avi Karabatić da je dobila batine od Dalile, te pokazala modrice po telu.

- Ja ležim, a Dalila iz čista mira ustaje iz svog kreveta i hvata me za glavu. Nisam imala vremena da odreagujem, nisam ni očekivala da će me napasti što sam pričala s Mladenom - rekla je Ana koja je opisivala nemili događaj.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ana Spasojević prepričala što je dobila batine od Dalile Dragojević

- Prvo me je uhvatila za kosu i počela da me čupa. Uhvatila bih i ja nju, ali mi se motao ugovor po glavi - da je fizički kontakt zabranjen. Držala sam je da ne može da me udari, jer da me je udarila vratila bih joj sigurno. Drugom rukom me je uhvatila za vrat i krenula da me davi. Tad sam se setila šta sam trpela 15 godina, al' njega nisam smela da udarim jer mi je otac. A nju ne smem jer smo u rijalitiju. Ona će da dobije svoje, to javno kažem!

- Počela je da me šutira. Imam modrice, ogrebotine, boli me stomak jako... Imala sam grčeve koliko me je bolelo. Šutnula me je i u glavu. Molim boga da dobijem tetanus da se ne zarazim - ispričala je Spasojevićeva.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalilu Dragojević nisu mogli da odvoje od Ane Spasojević

Dalilu jedva odvojili od Ane

Dalila je poludela od ljubomore kada je shvatila da su Ana Spasojević i njen partner Mladen Vuletić bliski i to bliži nego što ona može da podnese, te je sebi dala za pravo da Anu prebije od batina kako bi je odvojila od Vuletića, što je i priznala jednom prilkom rekavši da je tačno da je do sukoba došlo i da je zbog ljubomore napravila incident.

- Ostao joj je moj pramen kose u ruci. Poludela sam i molila boga da me puste, Zorica je skočila preko mene i molila me da se smirim - Ana je tada govorila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

22.10.2021 07:53

Dalila je nasilnik psihički i fizički.