MILJANA NAPRAVILA KARAMBOL NA IMANJU! Kulićeva osula ŽESTOKU paljbu po Zoli, pljušte uvrede i psovke na sve strane, zadrugaru ne gine PRIZNANJE!

Autor:

Zadruga

21.10.2021

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je totalno izgubila poverenje u njenu rijaliti ljubav Zolu, te koristi svaku priliku da ga napadne.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana napala Zolu

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola izgleda da ne mogu jedno bez drugog, pa su se često mire, i pored razmirica koje imaju, ali i negodovanja od strane Miljanine mame, koja smatra da oni nisu podobni jedno za drugo.

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Lazar priznao Miljani da je njen novac trošio

Brojna Zolina obećanja da će promeniti, izgleda da kod  Miljane ne piju vodu, te je zadrugarki sada proradio crv sumnje, nakon Lazarovog skandaloznog priznanja da je novac od Kulića trošio na dame lakog morala. Miljana je rešila da svakodnevno rešeta i ispituje, što se često završi burnom svađom, a tako je bilo i ovog puta:

- Nemoj mi sada ta pitanja - molio je Zola.

- Rekao si mi da sam te iznerivrala i da si to radio zbog toga, mene samo istina zanima. Neću da pričam sa tobom dok mi ne kažeš istinu. Pošto me uvek lažeš sada hoću da čujem sve, ako misliš da češ da me preveslaš nećeš - govorila je Miljana.

- Šta sam ja sad uradio? Ja sam ti rekao istinu! Čim sam došao sve sam ti rekao, a pritom nisam napravio nikakvo s*anje, za sve sam te ispoštovao maksimalno! - nastavio je Ćolić.

- Mogu li da znam istinu? Dođe mi da tresnem glavu o beton! Sa kim si bio?Zašto se smeješ - nastavljala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

22.10.2021 08:06

Opet ludilo od "ljubavi".