NI SAMU SEBE NE BI PREPOZNALA NA STARIM SLIKAMA! Ovako je IZGLEDALA Dragojevićka pre SVIH plastičnih operacija, javnost zgrožena! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

21.10.2021

15:42

Dalila Dragojević nikada nije krila da se podvrgla brojnim estetskim zahvatima, kojih je po svemu sudeći bilo dosta.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je imala nekoliko estetskih zahvata

Dalila Dragojević nikada nije krila da se podvrgla brojnim estetskim zahvatima, te i da je sada konačno zadovoljna svojim izgledom, ali javnost je totalno zaboravila kako je ona izgledala na početku rijaliti karijere.

printscreen

Dalila Dragojević ne liči na sebe

Dalila je na sebi uradila plastičnu operaciju nosa, stavila silikone u usne koje je nedavno i izvadila, a čini se da je i dopunjavala jagodice. Takođe, kao šlag na tortu je uradila i obrve, koju su dodatno doprinele da je ljudi ne mogu prepoznati na ulici. Ova poznata zadrugarka, nikad se nije libila da otvoreno o svim korekcijama priča, a kako bi i mogla, s obzirom da je razlika i više nego očigledna.

republika.rs/zadrugaofficial/printscreen

Dalila Dragojević se ne odvaja od Filipa Cara

Njeno učešće u "Parovima", pratili su brojni skandali, ali po svemu sudeći izgleda je to jedino što zadrugarka kod sebe nije menjala, s obzirom da je proteklih dana tema broj jedan u svim medijskim natpisima zbog očijukanja sa Filipom Carem naočigled svog supruga Dejana, kojeg je inače, takođe upoznala u rijalitiju.

 

 

Komentari (2)

Loading
Vasar Tastine

21.10.2021 16:33

Demoncina, zlo od zene, a doslo njenih pet minuta da nam pokaze raskos njenog ogavnog karaktera. Ali karma je cudo, sve sto cinis drugome vratice ti se. A ovaj bizon od Cara, daleko je on od cara je taman za ovu sto je odsekla nosurdu i umislila da je ljepotica bez premca. Sljam nevidjeni.

Silvana

21.10.2021 19:53

Kucketina.. all Zeljku i Milici odgovara ova prica. Pa je navodno narod hvali. Ne znam samo da li je taj "Narod" , vlasnici i radnici na tom projekatu . Pametan Narod ovako nesto ne moze da podrzi. Bruka i sramota.