ONI ĆE BITI ZAJEDNO, TO SE ZNA! Đedović žestoko OPLEO po ljubavnom trouglu, a onda obelodanio koja zadrugarka je BACILA oko na Dejana!

Autor:

Zadruga

21.10.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran odnos Dalile, Dejana i Filipa već nedeljama intrigira javnost u Srbiji, ako bi drugi bolje dao sud o njihovoj ljubavnoj drami, nego poznati novinar Marko Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović prokomentarisao ljubavni trougao

Ljubavna drama između poznatog trougla, već danima potresa region. Glavni akteri Dalila i Filip, i pored toga što su završili na stubu sramu, ne prestaju da javno iskazuju emocije jedno drugome, čak i pred očima Dejanu koji to sve nemo posmatra.

Marko Đedović je odlučio da se dotakne njihovog braka i bez dlake na jeziku izneo sve što misli da će se nadalje dešavati Beloj kući, po pitanju njihovog braka. Poznat kao neko ko se ne libi da uvek jasno i glasno govori o gorućim temama, i ovaj put se potrudio da otvori oči brojnim gledocima, iza malih ekrana:

- Najzanimljiviji su mi Car, Dalila i Dejan. Ona se zaljubila u Cara do ušiju, sinoć je govorila o sek*ualnim odnosima, Dejan je rekao da mu to ne smeta, ali je Cara to baš naljutilo, pa je ona nap*šila i jednog i drugog. Ali tu su stvari jasne kao dan. Dejan je smetnja u njihovom odnosu. Ona je rekla da će da skine burmu. Meni je ovde sve jasno. Neka ide svako svojim putem, mnogo su bolji kada su razdvojeni, imali smo mi ovde svedočenja i videli smo sve. Mislim da njemu smeta kada ja pričam sa Dalilom, a ona u meni vidi neku sigurnost. Ja nisam seljak koji će njoj određivati sa kim će seksualno da opšti. Ja podržavam samo kada su ljudi srećni. Dejan se čupa, a ona njega ne može očima da gleda, Nema tu ljubavi koju on očekuje. Mlad, lep, zdrav, prav šta mu fali. Sinoć je ona Sanja sa viršlama od usta rekla da je on poželjan. Ima ovde kandidata - ispričao je Marko, a potom je istakao i kakav stav ima po pitanju njihovog pomirenja:

Foto: republika.rs/zadrugaofficial/printscreen

Dalila i Car se ne odvajuju jedno od drugog

- Ma kakav spas, možda se pomire, ali ne vidim potrebu za tim, jer to bi bilo mučenje, ja nisam za te stvari - rekao je Marko, ali je isjavio i da misli da će uskoro uploviti u vezu:

- Oni će biti u vezi, kada jedno drugom pomenu imena oni se samo smeju, sinoč sam provalio da je ona videla njegovu reakciju kada je Dejan poludeo. Biće to zanimljiva veze - ispričao je Marko.

Da li je ipak u pitanju tajni plan između Dalile i Dejana, zarad veće popularnosti i dužeg ostanka na imanju u Šimanovcima, ostaje da vidimo, ali po svemu sudeći deluje da su emocije toliko narasle, da je suprug bačen u drugi plan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svetlana Petrov

21.10.2021 13:17

Ova ljiga od coveka je napadao Dudlilu Muljic dok nije usao, a onda ga je ona uzela pod svoje jer je vece zlo i manipulator od njega. Nije problem sto ona vise ne voli muza, problem je sto mu je isprala mozak, odvojila od porodice a sada koristi svaki trenutak da ga ponizi. Muka mi je od takvih zena. Zlo nevidjeno.