MALOLETNA MILICA VESELINOVIĆ SE SAGLA MENSURU U GARDEROBERU! Ajdarpašić nije znao šta ga je snašlo: ŠTA RADIŠ TO? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.10.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Milica Veselinović spopala je Mensura Ajdarpašića u garderoberu, a onda mu pružila užitak koji će dugo pamtiti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović ljubi Mensura Ajdarpašića u stomak

 

Maloletna zadrugarka Milica Veselinović već nedeljama unazad se silazi sa naslovnim strana i glavnih priča kada je u pitanju rijaliti ,,Zadruga 5", zbog njenog odnosa sa Mensurom Ajdarpašićem, ali i novim informacijama da je imala kratkokrajnu aferu sa Vladimirom Tomovićem. 

Podsetimo, Vladimir Tomović i Mensur Ajdarpašić imaju nerešene nesuglasice, koje su tokom rijaliti ,,Zadrge 3" eskalirale, da je čak kršni Crnogorac diskvalifikovan. 

 

Međutim, sve po strani, izgleda da Milica zaista ne može bez akcijana, pa je tako spopala Mensura u garderoberu, sagla se, a potom je počela da ga ljubi svuda po delu, pa mu je udeljivala kompliemnte. 

- Šta radiš to? - upitao je začuđeno Mensur. 

- Imaš lep stomak, jao, kako volim da vidim ovo! - govorila je Milica. 

Mensur, umesto da joj uzvrati komplimente, on je sam sebe pohvalio i složio se sa njom, a kako je sve izgledalo možete pogledati u snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading