TARA UŠLA U ZADRUGU ZBOG MATEJE, IPAK NIJE GOTOVO!? Zadrugarka PROGOVORILA o odnosu sa bivšim, Ša kad čuje neće mu biti DOBRO!

Autor:

Zadruga

21.10.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov iznela sve tajne zadrugara o kojima je dugo ćutala.

Republika

Foto: printscreen/republika.rs

Tara ne može da preboli Mateju

Učešće Tare Simov, po svemu sudeći je obeležilo četvrtu sezonu "Zadruge", te su svi željno sa iščekivanjem, očekivali ulazak mlade rijaliti zvezde u finalnu sezonu "Zadruge". Brojne tuče, svađe, ali i razaranje braka, sve to je obelezilo učešće mlade zadrugarke u prošloj sezoni.

Na iznenađenje svih Tara u proteklih nekoliko dana, nije pravila karambol, po čemu je definitivno ostala upamćena, ali Simovljeva se nije libila da ne oplete po zadrugarima, i iznese sve dugo čuvanje tajne.

Tara je prilikom razgovora u rajskom vrtu raskrinkala tajne zadrugara, ali je takođe spomenula i njenu bivšu ljubav Mateju, čime je javnosti stavila do znanja, da simpatije ipak i dalje postoje:

- Okej, smo, nema više zle krvi, krivo mi je što nismo seli da popričamo, ja sam svoju stvaru ispričala, mada ne znam ni šta bi mu rekla. On ima ovde bivšu devojku sa kojom provodi vreme. Malo mi je neprijatna tema, on kada prođe ja se trudim da sklonim pogled - ispričala je ona, ali se dotakla i drugih momaka: 

-Tu je Dino, ali mnogo mulja. Mislim da ćemo ostati drugari - priznala je Tara, pa se dotakla i famoznog ljubavnog trougla:

- Ja sam ubeđena da će Dalila i Dejan izađi odavde pod ruku, mislim, da je Filip odlepio za njom, pun je negative, ali kada je Dalila u pitanju on crveni, ona gaji simpatije. Nisam sigurna, ne znam šta će biti - rekla je Tara, a onda je iskoristila priliku da progovori o tajnama drugih zadrugara:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mateja ne konstatuje Taru

 

- Sinoć kada je Dalila komentarisala situaciju za se*s. Car mi je rekao "krivo mi je". A Gruja mi je prišao juče i rekao mi da sam mnogo lepa i vredna i da to ne valja. Stigli smo priču do nekih prasića i ja ga pitala koliko ima, i on mi rekao da su neki pobegli i da je ostalo 10, i napravio mi dva puta večeru, videćemo. Ana mi je rekla sinoć da je Marijana ludo zaljubljena u Janjuša, a da se sprda sa Markom, Marku je rekla da više ne sedi pored njega. Zverka je svesno ušao u odnos sa Lornom jer je znao da će da ga povredi, meni je rekao da pati za bivšom - ispričala je Tara.

Kako li će Mateja reagovati na Tarino pružanje ruke pomirenja, i da li će pasti pred šarmom mlade zadrugarke, ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno reperu Nenadu Ša neće biti svejedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading