DEJAN JE MRTAV ZA MENE: David Dragojević neće ni da čuje za Dalilu i brata, BESAN zbog pakla u porodici! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.10.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević je pokušao na sve načine da dođe do svog brata Dejana Dragojevića, nakon što mu je Dalila Dragojević pomutila um, kako nije uspeo u misiji, on je odlučio da kontakt potpuno prekine.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević besan na Dejana Dragojevića

 

Novo jutro u rijalitiju ,,Zadruga 5" iznedrio je i nove tužne face na pojedinim licima zadrugara. Jedan od njih bio je i Dejan Dragojević, kom je ovo jutro donelo nove brige i bolove zbog celokupne situacije sa njegovom suprugom Dalilom Dragojević

Prošle noći situacija između Dalile i Dejana je eskalirala, a sada su ponovo ustali u različitim krevetima, samo što on nije krio lice od kamera, već je ponosno pokazao da pati. Veliki šef pustio je tućžne pesme i balade za buđenje, a kadar je sve vreme bio na Dragojeviću, kom se tuga urezala na lice. 

Republika

Foto: youtobe/ belgrademusic

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević na svadbi

 

David Dragojević besan na Dalilu Dragojević!

David Dragojević, rođeni brat Dejana Dragojevića i dalje ne podržava brak, ali tek ne pakao koji je priredila njegovog porodici Dalila Dragojević. Ona je izazvala potpuni razor u porodici Dragojević, a podsetimo da zbog nje Dejan više ne razgovara sa svojom majkom Biljanom Dragojević, koja se svim silama trudi da ga vrati sebi.

Spekulisalo se o raznim detaljima kada je ova saga Dragojevića u pitanju, ali je David odlučio da preseče sve kontakte sa svojim bratom, nakon što su izgovorene užasne stvari. Tokom jedne rasprave, David Dragojević poručio je svom bratu Dejanu da su on, kao i njegova supruga Dalila mrtvi za njega.

Republika

Foto: instagram.com, zadrugaofficial

David Dragojević plače zbog Dejana Dragojevića

 

- Ti i Dalila ste mrtvi za mene - poručio je David u suzama. 

Sve se to dešavalo dok su još boravili u rijalitiju ,,Parovi", već tada su odnosi zbog izabranica bili poremećeni, a ovim potezom definitivno je došlo do pucanja rodbinskog odnosa Davida i Dejana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vasar Tastine

21.10.2021 13:24

Ovo vise ne treba da se zove zadruga, ovo je Dudlila Muljic Opajdarevic Show. Doslo njenih pet minuta slave da glumi glavnu zvezdu, ovaj odron i olos od zene , a sto je najgore svi joj se ulizuju i sklanjaju pred njenim otrovnim jezikom. Ova persona je najvece zlo koje je ikada uslo u jedan rijaliti. Isprati mozak ovom decku a onda ga poniziti na najgori moguci nacin, moze samo opajdara Muljic.

Odgovori 48 10
Janko

22.10.2021 08:04

Dalila drži sve konce rijalitija.

Odgovori 15 1
Vuk

22.10.2021 08:33

Rasturala tudje veze po rijalitijima. Red je da rasturi svoju vezu.

Odgovori 16 0
Živojin

22.10.2021 09:33

Dalila je pored ’’zvaničnih’’ veza imala i brojne ’’nezvanične’’, te se neretko uplitala u ljubavne odnose bivših rijaliti igrača i flertovala sa zauzetim muškarcima.

Odgovori 21 3