OVO JE ISTINA O JOVANI I OSMANU, STEFAN NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA: Evo šta misica radi u Karićevoj vili i kakav odnos ima sa ukućanima! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

21.10.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misica i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević ostala je u vili Stefana Karića, a sada vam otkrivamo koji je razlog!

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević uređuje sobu u vili Stefana Karića

 

Zadrugar Stefan Karić ušao je u rijaliti ,,Zadruga 5" na iznenađenje svih, pa i njegove voljene devojke Jovane Ljubisavljević, koja je ostala kod njega u porodičnom domu.

Dosta se spekulisalo o tome da li će Jovana napustiti vilu, da je Osman Karić izbacio na ulicu, da nemaju dobar odnos, a sada je sve isplivalo na videlo. 

Portal Republika.rs došao je do saznanja šta se zapravo dešava u Karićevoj vili i kakav Osman ima odnos prema Jovani. Izvor blizak Jovani otkriva nam šta zapravo ona misli o Osmanu i da li na boravak u vili gleda kao na kaznu. 

 

 

- Jovana je razgovarala sa Stefanom, pričali su o svemu, pre nego što je on ušao tamo, nije ni ona znala da će ući, bukvalno je krio od svih, a desilo se na prepad, svi smo se iznenadili. Meni je Jovana samo javila, nije joj bilo svejedno, čak i plakala jedno vreme - govori izvor za Republika.rs blizak Jovani i nastavlja:

 

 

- Ako me pitate kakav odnos imaju Jovana i Osman, mislim zar treba nešto da vam pričam? Stvarno imaju idiličan odnos, mislim, pravo da vam kažem, Jovana ni ne stiže od svojih obaveza ni da razmišlja. Non - stop snima reklame, emisije, sve vreme je u žurbi nekoj, ni mi ne možemo da sednemo na kafu kako treba. Ja sam bila tu, jednom na ručku kod njih, ono što sam ja videla jeste da stvarno imaju lepu komunikaciju. I Kristina, i Osman svi se lepo ponašaju prema Jovani, kao i ona prema njima. Ja znam da je bilo raznih priča, da Jovana i Osman nemaju dobar odnos, da će proći kao druge, mislim, to su sve što se kaže, čaršijski priče, nema tu mesta istini. Uostalom, Stefan je birao Jovanu, a bitno je da se Osmanu ona svidela, što smo imali priliku da vidimo i tokom trajanja rijalitija, zar ne? - govori izvor za Republika.rs.

 

 

Potom nam je izvor blizak misici otkrio kako Jovana provodi dane u vili, šta je ono što voli da radi, a onda smo otkrili zanimljive činjenice, o kojima Stefan ni nema pojma da se dešavaju.

- Jovana je ostala u vili, jer mislim, halo ljudi, živeli su skoro godinu dana u rijalitiju zajedno, prevazišli su pakao i nazad, zar zaista mislite da im treba još neki probni period? Naravno da ne. Moje mišljenje, mislim, oni su mladi, zgodni, lepi, treba da krenu da žive zajedno, planiraju zajednu budućnost. I Jovana, i Stefan žele da se ostvare kao roditelji, Osman i Kristina željno iščekuju lepe vesti. Jovana je ostala u vili, jer se dogovorila sa Stefanom da uređuje njihovu zajedničku sobu. Ja sam videla samo delić, to će da bude pravo malo carstvo. Ja samo znam da Jovana ne zna šta će više od poklona podrške, Karićima dnevno stižu toliko paketa poklona, medvedića, slika zajedničkih, slatkiša, to je stvarno neverovatno. Od one priče da ih niko ne voli tokom boravka u rijalitiju, do ove priče da su počeli da žive zajedno i da imaju savršen odnos, mislim, procenite šta je istina - govori izbor blizak Jovani Ljubisavljević. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefa

21.10.2021 13:03

Jovana se Osmanu svidela isuviše mnogo.

Odgovori 31 7
Zec

21.10.2021 15:03

Osman voli Jovanu.

Odgovori 31 8
Marinko

22.10.2021 10:01

Osman i devojka pečena kokoška.