PRIMILA JE METAK U ČELO, SVI SU POBEGLI: Ovo je tragična priča pesme repera Ša, detalji koji LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.10.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša opevao je najtužniju pesmu ,,Istina", iza koje se krije teška i tragična priča.

Republika

Foto: instagram.com

Nenad Aleksić Ša u skupocenim kolima

 

Pre desetak godina pesma ,,Istina" od rep grupe ,,Ša-ila" izazvala je pravi haos, kako među klincima, tako i među muzičkim znancima, a sada je isplivala istina, koja ledi krv u žilama. Inače, pomenutu pesmu otpevao je reper Nenad Aleksić Ša, a priča koja se krije iza potresnih stihova se zapravo zaista i odigrala. 

Jedna od najtužnijih pesama na našoj rep sceni i danas je misterija, a reper Vladimir Ilić svojevremeno ispričao je o da je najbolja drugarica njegove sestre pogidnu 1994. godine, kada je dobila metak u čelu. Svi su pobegli, a njegova sestra je stavila u kola i odvezla je u Urgentni centar, no, nažalost nije uspela da se izvuče iz kandži proklete smrti.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Nenad Aleksić Ša priča o rijalitiju

 

- Ponosan sam na tu pesmu. Tatjana Nikolić, najbolja drugarica moje sestre, poginula je 1994. godine, s 20 godina, u kafiću na Zvezdari. Ona i moja sestra su sedele tamo, gde je bio Šljuka (Sredoje Šljukić, prim. aut.) s prijateljem. Došao je pokojni Bane Grebenarević da ubije Šljuku - pričao je svojevremeno reper Vladimir Ilić Ila i dodao: 

- Krenuo je da puca, Tanja je skočila i dobila metak u čelo. Svi su pobegli, a moja sestra je stavila u kola i odvela u Urgentni. Tanja je imala tri brata, rano je ostala bez roditelja. Tragična priča - ispričao je on.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Nenad Aleksić Ša priča o odnosu sa Tarom Simov

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

21.10.2021 08:30

Neka spremi 50.000 evra jer Tara opet beži.