ĐEKSON PRVI PUT PROGOVORIO O JANJUŠU: Reper nedozvoljeno dao zadrugaru OVO na Zadrugoviziji, pa opleo po njemu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.10.2021

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić Đekson odlučio je da stavi tačku na sve spekulacije o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, RED TV

Nemanja Đerić Đekson progovorio o Marku Janjuševiću Janjušu

 

U emisiji ,,Pitam za druga" koja se emituje na RED televiziji voditelje Jelena Pešić i Ana Radulović ugostile su Nemanju Đerića Đeksona, koji je nakon duge pauze ponovo došao na scenu, a ovaj put je progovorio o Marku Janjuševiću Janjušu, inače, sad već njegovom bivšem prijatelju. 

Podsećanja radi, Janjuš se naljutio na Đeksona nakon što mu na ,,Zadrugoviziji" nije dao nijedan poen, te po starom dobrom običaju je počeo da ga psuje, a otkrio je i da su zajedno konzumirali opojne i nedozvoljene supstance, zbog čega su svi ostali u šoku. 

Đekson je u emisiji prvi put odlučio da progovori o Janjušu i otkrio šta zaista misli o tome što ga Janjuš javno ogovara i pljuje na sva usta. 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Nemanja Đerić Đekson priča o Zadrugoviziji

 

- On se naljutio na tebe posle ,,Zadrugovizije", kako si mogao da zaboraviš druga? - upitala je Jelena.

- E, tu možeš sa mnom, ti imaš iskustva u tome. Znaš one tabele, koliko su zbunjive, ne piše Janjuš, ni ko je sa njima u grupi, a  ja sam u glavi već imao. Ja sam imao taktiku za tu Zadrugoviziju. Poenta mi je da 12 dam onome ko me oduševi, dao sam Jovićevićki i ekipi, Gruji, kakva je lobanja lik, pa idem redom na dalje, Janjuš, Miki i tako dalje, nekako sam preskočio Janjuša, a planirao sam da mu sam 8, 7 poena. Zbunjive su tabele totalno. Iskompleksirao se nešto, video sam. Nisam znao da će da mu znači, još sam mu krišom dao cigare - rekao je Đekson.

Detaljnije možete pogledati u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Đekson i Janjuš postali su izuzetno dobri prijatelji još tokom rijalitija ,,Zadruga 1", gde su se zapravo i upoznali. Nakon što su izašli iz rijalitija vrlo često su znali da se viđaju, provode zajedno, razgovaraju, ali je svemu tome došao kraj, nakon što se Janjušević razočarao u Đerića zbog poena na ,,Zadrugoviziji". Od tog trenutka Janjuš je odlučio da okrene drugi list, pa je o Đeksonu izneo lavinu lošim komentara i salvu uvreda. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading