ČIKA OD 40 GODINA ME JE ZVAO, JA SAM GA ODBILA: Milica Veselinović progovorila o AFERI sa Tomovićem, Mensurova reakcija sve šokirala! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

21.10.2021

08:23

Milica Veselinović ponizila je Vladimira Tomovića koji ju je pozvao na piće, pre nego što je ušla u rijaliti ,,Zadruga 5".

ST/V. LUKIĆ, Republika.rs

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić, Vladimir Tomović

 

Maloletna Milica Veselinović (17) u rijalitiju ,,Zadruga 5" postala je poznata zbog ljubavne romanse sa Mensurom Ajdarpašićem, ali niko nije ni slutio da će se otkriti javno da se pre njega dopisivala i sa njegovim ljutim neprijateljem, Vladimirom Tomovićem, zbog čega je izbila opšta frka u Beloj kući. Milica je ispričala sve šta je imala, a Mensur je potom uputio žestoke reči Tomoviću i nazvao ga ,,pedofilom". 

printscreen

Milica Veselinović priča o odnosu sa Vladimirom Tomovićem

 

Tomović se za sada nije oglašavao po pitanju afere sa maloletnom Milicom, ali prošle noći u toku emisije ,,Pitanja gledalaca" ponovo se pokrenula teme, jer su gledaoci postavili pitanje baš Veselinovićevoj, a radilo se o njenom odnosu sa Vladimirom. 

- Tako mlada, a čike od 40 godina je pozivaju na provod. Kako je to moguće? - glasilo je pitanje.

- Ja sam pogrešila što sam stupila u komuninikaciju, druga moja greška je što odmah nisam rekla sve Mensuru. A sa druge strane, to što me je on pozvao, moje je što nisam otišla, njegovo što je pozvao, to je to - odgovorila je Milica.

youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić spustio glavu zbog priče o Vladimiru Tomoviću

Zadrugari su se šokirali reakcijom Mensura Ajdarpašića, budući da je poznat kao temperamentan momak, koji ne zna da ćuti, ovog puta je samo spustio glavu ka podu. 

Detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta.

Komentari (0)

Loading