SLOVENKA NE MOŽE BEZ VRELIH AKCIJA, SPOPADA MUŠKARCE: Deniz Dame za veče ODRADILA TROJICU!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

21.10.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 5" Deniz Dejm previše se opustila tokom žurke koju je produkcija organizovala na imanju u Šimanovcima u utorak uveče, pa je redom spopadala muškarce.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dame

 Na meti kontroverzne Slovenke prvo se našao Saša Cvetković Luks, a potom i Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola. Deniz se prvo uvijala oko Saleta, pa je počela strasno da ga ljubi, što je šokiralo ostale zadrugare.


- Ja sam vatrena žena, znam da ne možeš da skineš pogled s mene! Sa mnom bi ti bilo najbolje, pusti mene da radim sve, a ti se samo opusti - šaputala je Deniz Luksu, koji je uživao kada ga je Slovenka uzjahala.
Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dame

.

 Kako joj je Sale brzo dosadio Deniz je tražila novu žrtvu, pa je počela da juri i obleće oko Janjuša, koji nije znao šta ga je snašlo.


- Janjuše, znam koliko sam ti interesantna, večeras ćemo da se družimo - rekla je Deniz i počela da se trlja o bivšeg košarkaša. Janjuš je Deniz sve vreme gledao u grudi, počeo je da igra s njom, ali se ubrzo setio da će zbog svega da ima probleme.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dame


- Deniz, moram da se sklonim, izvini! Je*aće mi supruga Ena majku! Rekao sam sebi da u ovoj sezoni neću da pravim sranja, tako da moram da se udaljim. Idi igraj sa nekim drugim molim te. Dosta mi je drame - pričao je Marko.


To Deniz nije sprečilo da prestane da se zabavlja, pa je počela da spopada Zolu i usput se uopšte nije plašila reakcije Miljane Kulić, s kojom je bio u vezi, jer u tom trenutku nije bila u prostoriji da ih vidi zagrljene.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Deniz Dame i Miljana Kulić se poljubile


- Zola, ja sam živa vatra, dođi da te zapalim! Miljana ništa ne mora da vidi i zna. Vidiš da sada nije ovde - pričala je Slovenka, a Čolić je iskoristio trenutak da je dobro ispipa!


- Deniz, upašćemo u problem i ti i ja! Dobro je što nas Miljana ne vidi, ali pustiće se ovo kad budemo gledali klipove tokom emisije. Biće belaja sigurno - pričao je Zola dok su igrali. 

Foto: Republika.rs

 

 

Grujić se muvao s Mimom


Milana Mima Šarac i oženjeni pevač Nikola Grujić nastavili su razgovor u dnevnoj sobi juče posle žurke, pa su zadrugari odmah počeli da je nazivaju ljubavnicom. Grujić je Mimu sve vreme grlio, uhvatili su se za ruke, a atraktivna zadrugarka prebacila je noge preko njegovih, pa su svi gledali da li će da padne i poljubac. Dok su se mazili pazili su šta pričaju, pa su komentarisali ponašanje ostalih takmičara na žurki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading