DALILA MUJIĆ OD DANAS MISLI SAMO NA SEBE, ODREKLA SE PREZIMENA DRAGOJEVIĆ: Dejan otkrio da se trudi da je ZAMRZI! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

20.10.2021

19:02

Tokom emisije "Radio Amenzija" Dalila i Dejan razgovarali se o svom braku, ona se odrekla prezimena Dragojević.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

Dejan i Dalila Dragojević gostovali su emisiji "Radio Amnezija ", pa su odgovarali na pitanja o svom braku i razvodu koje su im postavljali njihovi cimeri.

- Nismo ništa rešili i nismo ništa pričali od onog dana, pošto su neke stvari po mom mišljenju nerešive. Kao rešene su neke situacije, a i nisu...Pustiću je da radi šta hoće, trudiću se da njoj bude kako je navikla, kod mene kad dođe, mora da bude monotonija - počeo je Dejan.

- Da li si spreman za razvod? - pitao je Đedović.

- Nisam spreman. Da ja mogu da vratim vreme, ništa ne bih promenio, niti bih na silu ništa radio. Meni je bilo idealno, da li je sad shvatila št aje život, ne znam. Idu dani ja sam pola pola. Neku komunikaciju ćemo sigurno imati, kakvu, ne znam - rekao je Dejan.

- Da li si primetio da one tvoje fejk situacije nisu opstale? - pitao je Đedović.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

- Nisu moje rakcije bile veštačke. Ja kako osećam, tako i radim. Ja ne mogu da utičem na tuđu zaljubljenost u nju. Ljudi su očekivali neke reakcije od mene, koje ja nisam spreman da dam. Negde u dubini duše pokušavam da ugasim u taj odnos, jer sam je izgleda previše zavoleo. Treba da počnem da se hladim, polako. Nisam ni ja cvećka, pravio sam ja i gore stvari ovde. Da mogu sad bih uzeo telefon, gledao u slike i plakao bih. Mislim da je to normalno, jer ja ništa ne radim na silu - rekao je Dragojević.

- Da li misliš da je Dalila zaljubljena u Cara? - pitao je Đedović.

- Ne mislim. Postoje stvari koje ja znam i pre ovoga, ona se ne smeje samo sa njim. Nije problem Filip Car, nego ja budem sateran u ćošak, jer ne znam šta da uradim. Ja plačem zato što postoji to hlađenje, a možda to nisam želeo.

- Što se Dejana tiče jako me je interesovalo da li je spreman za razvod, Dalila da li si ti spremna, pošto si rekla da si završila i da nisi ni sa kim u emotivnom odnosu? - pitao je Marko Đedović.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan pričaju o svom braku

- Rano je donositi te zaključke. Ja ne gledam budućnost, ne bavim se tim stvarima, prepuštam sve sudbini, kako bude, tako će biti... Ne želim da budem uslovljena na bilo koju načlin, ako nekom odgovaram takva, trpeće me, ako ne, šutnuće me - rekla je ona.

- Šta čoveka natera da svoju ženu polije vodm? Gde je granica gde više nije moglo verbalno? - dodao je Đedović.

- To je momentat gde pokušavam da je zamrzim. Pokušavam da uradim nešto što sebi ne mogu da uradim u glavu ili ti mene da zamriš. Tražim reakciju koja će me isprovocirati da uradim nešto, hteo sam da je polijem, iznervirala me je... Posle toga nisam sa njom progovorio, do danas. Danas mi je bilo drago kad smo pričali, bila mi je slatka i lepa... Moram da ugasim to - pričao je Dejan.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

- Evo ona tebe, na primer, ne voli, zašto njeni postupci definištu ponašanje? Da nije bilo kamera da li bi gore odregovao? - upitao je Đedović.

- Sigurno, bilo bi tuče - bio je ironičan Dejan.

- Je l' si je zamrzeo nakon polivanja vodom? - pitao je Marko.

- Delimično - rekao je Dejan.

- Da li misliš da se nastavila ljubav i poštovanje njegog oca? - dodao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Komentari (0)

Loading