BILA U AFERI SA OŽENJENIM, NJEGOVA ŽENA POLUDELA: Otkrivamo ISTINU o Nataši Radan i TRUDNOĆI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

20.10.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo sve detalje o odnosu Nataše Radan i oženjenog muškarca, sa kojim je navodno ostala trudna.

Republika

Foto: instagram.com

Nataša Radan u aferi sa oženjenim muškarcem

Bivša zadrugarka i starleta Nataša Radan oglasila se povodom glasina da je u drugom stanju, te je istakla na svom Instagram profilu da su sve laži koje kruže o potencijalnoj bebi. Mi smo odlučili da se malo više upustimo u detalje o ovoj priči, pa smo uspeli da otkrijemo neke detalje za koje javnost nije znala. 

Naime, kako se spekuliše, Nataša je bila u vezi sa oženjenim, imućnim gospodinom iz Niša, sa kim se viđala svojevremeno, o čemu je bilo priče i u ,,Zadruzi 3", kada je Miljana Kulić odlučila da raskrinka prošlost Radanove. Na našu redakciju stigla je informacija da je gospodin iz Niša i dalje u braku i da je njegova supruga spremna da ispriča sve informacije koje poseduje o aferi Nataše i njenog supruga. 

 

Kako smo saznali, Vlada je inače razveden već dve godine, a Nataša se upustila u aferu sa njim od skora, te nam je izvor blizak Radanovoj otkrio da je taj momak zapravo i kriv zbog čega se ona jedno vreme povukla sa društvenih mreža. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Radan (@natasa.rr)

 

- Nataša je bila sa tim momkom prethodnih meseci, ali nije on oženjen, bio je oženjen pa možda zbog toga ljudi pokušavaju da naprave od nje nešto što nije. Dajte, stvarno mislite da bi Nataši bio problem da prizna bilo šta iz njene prošlosti, a imali smo priliku da je gledamo po deset meseci u rijalitiju, gde je pričala sve o svom životu, čak i o pevaču Giletu. Ona je bila u Nišu, viđala se sa momkom, ali nikakva trudnoća nije bila u pitanju, već nešto sasvim drugo. Oni se viđaju tako, kada je Nataša u Nišu, ona je kod njega. Međutim, ima problem sa njim što je on bio malo ljubomorni, pa je Nataša zbog njega odlučila da ugasi Instagram i sve društvene mreže, bukvalno je bila odsečena od sveta - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Radan (@natasa.rr)

 

- Izbio je problem kada se u medijima ponovo pokrenula priča oko Amara, čak ste i vi objavili prepiske sa njim. Mislim, ta priča za Natašu je odavno završena, ona stvarno više se ne obazire na to, ali prosto Vlada je neko ko stvarno ima problem sa ljubomorom, mislim i ko ne bi, kada imate takvu ribu pored sebe! Ali imali ste priliku da vidite Natašu i u rijalitiju, nije ni ona cvećka, zna i ona da bude ljubomorna, sebična kada je ljubav u pitanju, i onda prosto svađa eskalira ružnim rečima, pa sve tako u krug - završava izvor za Republika.rs. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading