DEJAN DRAGOJEVIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE, KRV MOGLA DA POTEKNE U ZADRUZI: Ozbezbeđenje mu izvadilo STAKLO IZ RUKE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.10.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević napravio je opšti kolaps u Beloj kući, nakon što ga je Miljana Kulić dovela do tačke pucanja!

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević napravio haos

 

Tokom porodičnog sastanka Dejan Dragojević napravio je potpuni haos, zbog toga što je Lepi Mića pokrenuo temu o pucanju brakova, što se zadrugaru nije svidelo. Obezbeđenje je odmah moralo da reaguje, a Dejan je nastavio da divlja kao nikad do sad.

Ono što je Dejana isteralo iz takta jeste govor Miljane Kulić, koja je već poznata od ranije kao rijaliti zvezda koja svakog može da dovede do tačke pucanja. 

- Ja moram da kažem nudim ja Matoroj jogurt, i ona neće, a to je Glumac čuo pa dolazi i on traži kao od Mateje jogurt da bih ja čuo, i dao mju, ali ništa od toga - rekao je Karić, pa prokomentarisao odnos Cara, Dejana i Dalile.

- Ako to nije valjalo, zašto se oni nisu razveli? - upitala je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević lomi sve po Zadruzi

 

- Meni je veći haos što je tebe lik ostavio trudnu - rekla je Dalila.

- Ti si njega ostavila, a ne on tebe. Ja sam ovde da raspravljam vaše probleme, svoje probleme nemam. Komentarisaću apsolutno sve. Najsrećnija sam što mi je Bog dao zlatno dete. Prva mi spominješ dete, udaraš gde najviše boli... Oni su svoj brak ovde predstavljali idealnim, a ona se zaljubila u Cara - rekla je Miljana.

- Ja sam sama radila na porodici, prolazila kroz taj proces, isplakala sam suza i suza, mene više sa tim ne možeš uvrediti. Ja sam sve pretrpela - dodala je Dalila.

- Ja sam hteo da moje dete liči na tebe, a ti tako. Ja treba da ustanem ovde nešto da branim. Šta da branim? - odbrusio je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević napravio krš u Zadruzi

 

- Ja se raspravljam sa Miljanom, o svemu oko svoje porodice i šta sam ja hteo! J*bem ti rijaliti i sve! - rekao je Dejan i krennuo da lomi stvari po kući. Dejana je obezbeđenje držalo, jer cimeri nisu mogli da ga savladaju, a Miljana se pravdala da nije ništa loše mislila.

- Sklonite mu ruku da se ne iseče na staklo - vikao je Marko Đedović. 

Detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading