OGLASILA SE MARIJA KULIĆ IZ BOLNICE: Na infuziji sam i antibioticima, a evo šta je rekla o bivšem zetu PEKI KARTELU!

Autor:

Zadruga

20.10.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Marija Kulić juče je operisala štitnu žlezdu, o čemu njena ćerka Miljana Kulić ništa ne zna, a Marija je sada otkrila kako se oseća, ali je govorila i o bivšem zetu Pekiju Kartelu.

Republika

Foto: Facebook, E-Stock

Marija Kulić o Peki Kartelu i ćerki Tijani

Bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić juče je hospitalizovana zbog operacije štitne žlezde koju je morala da izvadi. Ona se sada oglasila za porta Republika.rs i otkrila kako se oseća:

 

 

- Juče sam operisana, evo upravo primam infuziju i primam antibiotike... Hvala Bogu operacija štitne žlezde je prošla dobro, ja se dobro osećam.

Kako su nedavno isplivali dokazi da je njena ćerka Tijana bila u emotivnoj vezi sa Predragom T. iz Niša, poznatijim kao Peka Kartel za kojim je bila raspisana poternica zbog ubistva policajca, a Marija ipak nije želela da razgovara o bivšem zetu i ćerki Tijani:

Republika

Foto: Facebook.com/Tijana Kulić

Tijana Kulić i Peka Kartel bili u vezi

- Ne želim reč da kažem o Predragu i Tijani. Sada mogu samo da pričam o sebi i svom oporavku, a kada to prođe i budem kod kuće pričaćemo o takvim temama - rekla je Marija Kulić iz bolnice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suvi

20.10.2021 13:17

Sto su se svi uhvatilei Marije , jaka ličnost , probisvet ko i svi drugi iz zadruge ...