NATAŠA RADAN U DRUGOM STANJU? Bivša zadrugarka otkrila razloge ilegale, pa progovorila o TRUDNOĆI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.10.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je deaktivirala svoj Instagram nalog, u javnosti je počelo da se spekuliše da je Nataša Radan u drugom stanju, a sada se oglasila i ona i otkrila istinu i pozadinu njenog deaktiviranja naloga.

Republika

Foto: Instagram.com/

Nataša Radan progovorila o trudnoći

Bivša zadrugarka Nataša Radan nedavno se našla u žiži javnosti kada je uhvaćena na nastupu Amar Gileta Jašarspahića, te priznala da emocije prema njemu postoje i da su velike, a onda bez ikakvog objašnjenja deaktivirala svoj Instagram nalog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Radan (@natasa.rr)

Nakon što se odlučila da se povuče sa društvenih mreža, krenule su razne spekulacije i nagađanje razloga zbog kojih je Nataša načinila takav potez, te su počele da kruže priče da je Radanova u drugom stanju i da je zbog toga odlučila da se skloni s javne scene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Radan (@natasa.rr)

Nataša je ponovo aktivirala svoj Instagram profil i odmah se oglasila objavom kojom je razrešila misteriju svoje navodne trudnoće.

- Spekuliše se mnogo ovih dana oko neke navodne trudnoće. Nisam trudna! Već sam zbog svog mira donela odluku da deaktiviram profil i odmorim od svega. Hvala! - napisala je bivša zadrugarka u svojoj objavi. 

Republika

Foto: Instagram.com/natasa.rr

Nataša Radan se oglasila na Instagram profilu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading