HVALA ZA SVE ŠTO SI NAM PRUŽIO: Anđela Anakonda zbog nasledstva koje joj je otac ostavio obezbedila KROV NAD GLAVOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.10.2021

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Anđela Anakonda nedavno je izgubila oca, a sada je obavestila sve da je ostavinska rastava završena i da je dobila nasledstvo koje joj pripada od oca.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Anakonda dobila nasledstvo

Bivša zadrugarka Anđela Anakonda nedavno je sahranila oca, za kog je bila najviše vezana, te je kako se navodilo pala u depresiju od tuge.

- Od tad se skroz promenila, baš se povukla u sebe, razmišlja o svemu šta se desilo. Noću skače iz sna, plače, priča o njemu, nije joj lako uopšte, oni su bili mnogo vezani, bukvalno najbolji prijatelji, sad je ostala bez njega i potpuno je utučena - rekao je tada izvor za Republika.rs.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Anakonda dobila od oca nasledstvo

Ona je sada na svom Instagram profilu podelila fotografiju i obavestila svoje pratioce da je ostavinska rasprava završena, te da su ona i njene sestre dobile sve što je njih pokojni otac posedovao i to upravo na dan očeva.

- I evo baš na današnji dan smo nas tri zakonski dobile od tate ono što nam je ostavio u nasledstvo. Hvala ti tata za sve što si nam pružio u životu i što si svaku od nas obezbedio da ima krov nad glavom - napisala je Anđela na svom Instagram profilu. 

Republika

Foto: andjela_anakonda/instagram.com

Anđela Anakonda objavila da je dobila nasledstvo

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading