MATORA PRIZNALA SA KOJOM STARLETOM JE BILA INTIMNA: Nije normalno kako je bilo, ČORBA me je naučio da ZADOVOLJIM ženu!

Autor:

Zadruga

19.10.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora se poverila Viktoriji Mitrović Viki sa kim je bila intimna, pa otkrila da nikada bolji intimni odnos nije imala.

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Tomić Matora otkrila sa kim je bila intimna

Jovana Tomić Matora i Viktorija Mitrović Viki razgovarale su u dvorištu o intimnim odnosima, a onda je Matora otkrila sa kojom devojkom sa javne scene je bila intimna.

- Sa Tićom Ajfon sam doživela takav orga**m, da to nije normalno. Imala je ribu pre toga, pa se onda udala. Koje sam ja gov*o, išla sam da kupujem sveske za školu, pre nego što sam ušla ovde. Neka ti je zet ispričao sek**alno iskustvo. Znam ko je dobar na or**u ovde iz kuće - rekla je Matora, a Viki je dodala da zna i ona.

- Jedva čekam da probaš sa mnom, nikada više nećeš pomisliti na pen*s. Čorba me naučio kako to, neka crnkinja mu rekla. Izbaciš kli**ris i onda radiš ovako. Skupiš i ovako... Dugujem Ermini jednu si*u i Mc Aleks ću da platim, ima da je napravim da bude top - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikica

20.10.2021 08:37

Kakav satanizam, majko mila.